Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yarın balıktayım
Arkadaşlar bu güne değin ilk kez böyle bir konu açtımAffetUzun süredir balığa çıkamamış olmanın verdiği özlemdendir diyerek, beklenti açtığım için kusura bakmayın.Nayirolamaz4 Gün önce KIBRIS'tan bir dostum Hakan, 30 yıllık dostum Aytuğ, üyemiz sayılan Bora ve ben sabahın erken saatinde süslenerek başlamayı planladığımız Foça'da bir av günü yaşamaya karar verdik. Beni bilirsiniz bu tip buluşmalarda avlanmaktan çok paylaştığım gün içinde yaşadıklarım öne çıkar. Umarım sizlere yaşamayı planladığımız güzellikleri aktarma şansını da bulurum. Neden mi? Çünkü makinam yok. Var olan oğlumun. O da yarın sabah verecekleri bir konser için ANTALYA'ya gidiyor bakalım ne yapıcaz. Olmadı telefondan çekerim. Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum az biraz kalıcam çünkü sabah saat 04.45'te kalkış var.76
Bul
rastgele şimdiden ercan abim iyi dinlen uykunu al yarın inşallah güzel suhbetle beraber güzel av olur ekibe selamlar aytuğ abiyi özledik resimlerde görürüz inşallah saygılar rastgele.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ercan abi,yarin insallah bol balikli,bol muhabbetli ,guzel bir gun gecririrsiniz...
unutmadan sadece ,ne yap- yap..fotosuz olmaz...kesinlikle foto bekliyoruz...
baliga hasret kaldik..bari boyle teselli olalim..
degilmi???
simdiden sizlere rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Keyifli ve bereketli bir gün dilerim Ercan kaptan,rastgelsin..
Bul
Keyifli avlar dilerim Ercan,rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Ercan abi iyi süslenmeler Wink
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
hadi bakalım bereketli hoş sohbetler dilerim ercan abi SeerfAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Alkis Rastgele Ercan kaptan Seerf
Bul
Ercan Abi ne oldu.Raporu ben mi kaçırdım.Av ne oldu.Balıklar fotolar.
Bul
Ercan abicim inşallah rastgelmiştir, Raporunu bekliyoruz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yarın İSTANBUL'dayım ALTAYLI 89 8,098 15-03-2012, 13:58
Son Yorum: site yönetim
  yarın b.kral 16 2,608 24-05-2009, 09:39
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Tekne yarın suda ALTAYLI 13 3,215 03-05-2008, 23:45
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: