Yorumları: 240
Konuları: 35
[attachment=1714][attachment=1714][/b]selam arkadaşlar gerek ramazan gerek çalışma saatlerim ve birde buna grip eklenince aşağı yukarı 15 günün sonunda en nihayetinde attım kendimi dün öğleden sonra deniz kenarına...biraz teke çıkardıktan sonra saat 15 gibi av yerindeydim...saat 18:00 kadar yapılan av resimdeki gibidir...hepinize kazasız avlar...görüşmek üzere....
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
trolle filanmı avlandın kartallı?(şaka kardeş)geçmiş olsun,mevsim geçişi kendinize dikkat.
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
kartallı maşallah bugün iyi gitmiş helal olsun
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Bereketli av olmuş.Teke çıkardım diyorsun,izmarit için tekeye ihtiyaç yok herhalde. Mid ye ve akyeme de gelir izmarit. Bundan sonra da bereketli avlar olsun...
Yorumları: 240
Konuları: 35
ayastafanos balıkçısı yazdı:Bereketli av olmuş.Teke çıkardım diyorsun,izmarit için tekeye ihtiyaç yok herhalde. Mid ye ve akyeme de gelir izmarit. Bundan sonra da bereketli avlar olsun...
ayastafanos balıkcısı teşekkürler iyi dileklerin için...teke yi çıkarma maksadım bu mevsimde çıkan ama bu sene hiç daha karşılaşmak nasip olmayan mırmır içindi...ayrıca teke ile o gün yanımda midye ile avlanan başka birinden daha çok vuruş hissettim ve balık aldım...yanlız birşeyi belirtmeden geçemeyecem bu sene izmaritlerde çok bit var beni açıkçası çok rahatsız etti bu konu....önceki senelere nazaran daha çok...neyse rastgele hepinize, görüşmek üzere.....
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
bu kene konusunda benimde aklım ermedi bizim mercanlarda bile kene var ontane mercan tutuyorum ücünde kene var bağzısında ikili yapışmış hayvan da koca kafa kalmış bitirmişler nedendir bilmiyorum .bu arada kırıklık varmış kartallı gecmiş olsun bu sıralar havalara efelik yapma,tetbirli cık balığa.selamlar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun güzel av olmuş daha bollarına inşallah kene heryerde bu sene çok sebebini bende anlamıyorum ama benide tedirgin ediyor rastgele canlı tekeye levrek ispendekte denk gelebilir ispari izmaritin oldugu yere levrek ispendek gelir oltam dibe takıldı sanma bi yokla derim rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Bereketlı olsun arkadaşım.
:0507::0507::0521::0507::0507:
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Levrekcibaba yazdı:bereketli olsun güzel av olmuş daha bollarına inşallah kene heryerde bu sene çok sebebini bende anlamıyorum ama benide tedirgin ediyor rastgele canlı tekeye levrek ispendekte denk gelebilir ispari izmaritin oldugu yere levrek ispendek gelir oltam dibe takıldı sanma bi yokla derim rastgele
Merhaba Levrekçi.

İspari ve izmaritin olduğu yere ispendek gelir diyorsun.Bizim açıkta izmarit bol,kıyıda ise özellikle gece avında (eşkina takımlarına) ispari takıldığı çok oluyor.Bilirsin Yeşilköy sahili kayalıktır ve Levrek böyle yerleri çok sever.Bununla birlikte bu güne kadar hiç duy madım levrek veya ispendek yakalandığını.Sen Silivri sahiline kadar gittiğini yazmıştın.Bizim sahillerde hiç duydun veya rastladınmı levreğe.