Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kimseyi Kandıramadım...
Değerli Arkadaşlar...

Geçmiş yılların birinde Alabalık avı esnasında oldukça ilginç bir bitki örtüsü olan bir yere geldim..Birinci resimde görüldüğü gibi dere kıyısında ,alışılmış ebatlardan daha büyük yaprakları olan bitkiler vardı.(Resim 1)

O büyük yaprakları görünce (daima benimle beraber olan o ruhani kötü varlığın teşviki ile)Happy "Tamam .Ben bu senaryo ile garanti bir kaç kişiyi ağıma düşürürüm.Böylece çok uzun bir süre üzerinde durarak güleceğimiz bir konu olur dedim.

Aynen o varlığın aklıma yerleştirdiği gibi ,en büyüklerinden 3-5 tane yaprak kopardım.Zaten kamp yerine yakın olduğu için hasarsız kampa getirdim.Uzun süreli bir avda ,hepimizin tuttuğu tüm balıklar içinde en ufaklarını seçip yaprağı masa üstüne koyarak balıkları da ortasına yerleştirip bir resim çektim..(Resim 2)Balıkların en küçüğü 22 santim boyunda idi...

Tabii balıkların gerçek boyunu tespit edebilmemiz için aynı sahneyi bir ufak pet su şişesi koyarakta resimledim.(Resim 3)

Eve döndükten sonra sadece balıkların olduğu resmi forumda yayınlayarak sonucunu beklemeye başladım..Doğru konuşmak gerekirse kendimden çok emin olarak bekliyordum..Bekledim...

Sabırla bekledim...

Maalesef bu güne kadar konu ile ilgili olumsuz hiç bir ifade gelmedi..Happy..Hevesim kusağımda kaldı...Siyirdim

Sevgiler tüm Arkadaşlara...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
iyide ahmet abi senin tebliğe aykırı av yapma ve onu forumlarda yayınlama olasılıgını kim riske edebilirki...şahsen ben etmem zaten etmeye kalksam bile tatlısucuları beklerim beni aşar bu durum der beklerim..aynen senin yaptıgın gibi...
Bul
Ahmet abi,bana gore siz sana uyari mesaji yazmayan arkadaslarin gunahina giriyorsunuz..
onlar kesin senin dogaya ve kanuna ne kadar saygili av yaptigini bilirler..
ve bu nedenle isin icinde bir is vardir diyerek kokuyu almislardir..
benim fikrim bu..
fakat kabul etmek gerekir ki fikir ve uygulama cok-cok guzelAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili Nihat...

Belki biri tuzağa düşer dedim..Düşmedi kimse..Ama yanılıp ta biri balıklar ufak deseydi....Düşünsene...Hala konuşuyor olurduk bunu...SiyirdimHayalim hep Arap'ı kandırmak idi...Ne yapalım sağlık olsun...Balıksız bu günlerde muhabbet amacı ile yazdım zaten..

Selamlar...
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi,bana gore siz sana uyari mesaji yazmayan arkadaslarin gunahina giriyorsunuz..
onlar kesin senin dogaya ve kanuna ne kadar saygili av yaptigini bilirler..
ve bu nedenle isin icinde bir is vardir diyerek kokuyu almislardir..
benim fikrim bu..
fakat kabul etmek gerekir ki fikir ve uygulama cok-cok guzelAlkis
Sevgili Faruk..

Arkadaşlar da bana boyumun ölçüsünü verdiler zaten..Ama amaç sadece gülmek içindi..

Selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Nihat...

Belki biri tuzağa düşer dedim..Düşmedi kimse..Ama yanılıp ta biri balıklar ufak deseydi....Düşünsene...Hala konuşuyor olurduk bunu...SiyirdimHayalim hep Arap'ı kandırmak idi...Ne yapalım sağlık olsun...Balıksız bu günlerde muhabbet amacı ile yazdım zaten..

Selamlar...

Ah be Ahmet Abicim.Arap hiç böyle boş iğneye atlatmı.Çinekop gibi.Ama bir yeseydi ne komik olurdu.
Bul
ustam61 yazdı:Ahmet bey kardeşim:herkes bilir ki bu sitede limit altı görüntü olduğunda ya resim anında kaldırılır ya konu kapatılır.gene herkes bilirki koca usta parmak kadar balıkla uğraşmaz.bazen ustalar bile kendi oyununa gelebiliyor.paylaşımınız için teşekkürler.Seerf

Sevgili Hayrettin Usta..

İltifatınıza ve anlayışınıza teşekkürler..Dürüstçe ve sadece gülmek için yazdığım bir yazı idi...

Selamlar..
Bul
yycolak yazdı:Ah be Ahmet Abicim.Arap hiç böyle boş iğneye atlatmı.Çinekop gibi.Ama bir yeseydi ne komik olurdu.

Canım Kardeşim..

Bakarsın farkedemediği bir an olur dedim ama olmadı....İnansaydı çok komik bir durum olacaktı tabii..O veya başka biri...

Sevgiler...
Bul
Kim arapmı atlayacak valla duysam inanmam Nayirolamaz

Ahmet abicim senin gibi kendini kanıtlamış birinden bizim ispat beklememiz yanlış olurdu..

Yinede paylaşım için teşekkürler..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ahmet abi sen bana desen ki bu balık yenır ben yerım bana desenki bubalık yakalanır yakalarım tatlısuda senden cok şey ogrenıyorum ki bır ögrenci hocasına nasıl bu yanlıs derki valla ben bılmedıgım konu hakında asla yorum yapamam ama madem oyle bundan sonra metreyle olcum yaparak resım beklıyorum senden saygılar abım.SiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi