Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Yasağını Yine Ertelemeye Çalışıyorlzr.
Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da, Balık Av Yasağının Ertelenmesi İstenmektedir. Geleceğimiz İçin, Balıklarımızın Yaşama Hakkı İçin, Hepinizi İmza Vermeye Çağırıyorum.
Aşağıdaki Linki Tıklayarak Kaydolunuz ve Gelecek İçin Siz De Üzerinize Düşen Görevi Yerine Getiriniz. http://www.baliklarayasamhakki.org/index.php Katkılarınız İçin Teşekkürler..
Msn adresinizdeki facebookunuzdaki cevrenizdeki amatorbalıkcı yada degil tüm insanlara iletirsek buna engel olmak için bir sansımız olabilir.

Teşekkürler.
Bul
katıldım,
teşekkürler toplu email ile duyururum bu kampanyayı.
Bul
Merhabalar sonuna kadar destekliyorumAlkis

Ama aklıma bir şey takıldı aslında takılmadım kimse kusura bakmasın türkçemizi bozmadan yazılar yazalım toplu mesajla gönderilen bu mailde şuna dikkat ettim;

amatorbalıkcı --->>>yada<<<------ degil tüm ya da ayrı yazılır

Lütfen anlayışla karşılayın !
Bul
Peyamii yazdı:Merhabalar sonuna kadar destekliyorumAlkis

Ama aklıma bir şey takıldı aslında takılmadım kimse kusura bakmasın türkçemizi bozmadan yazılar yazalım toplu mesajla gönderilen bu mailde şuna dikkat ettim;

amatorbalıkcı --->>>yada<<<------ degil tüm ya da ayrı yazılır

Lütfen anlayışla karşılayın !
çok dikkatli vede haklısın peyami kusura bakma ben yukarıdan adaştan kopyala yapıştır yaptım topuda adaşıma attım Gulumse
ilgine teşekkürler..
Bul
kusura bakma Nihat abi ama ben katılmıyorum(katılmıyorum derken kullanılan ifadelerle alakalı uyarıya), edebiyat sınavına ödevde hazırlamıyoruz ,hayatta uymasakta pek birşey kaybetmeyeceğimiz kurallarda vardır..ben kendimi nasıl rahat hissediyorsam ifadelerimi ona göre kullanırım..ve tabiki herkesin uyması gereken genel ahlak kuralları çerçevesinde..Wink
Bul
bende katıldım,
inşallah sesimizi duyarlar,zaten verilen zamanda balık nesli günden güne tükeniyor.kalanlarıda avlasınlar seneyede artık balık yerine başka bişey avlarlar sanırım,artık ne kaldıysa.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Böyle bir kampanyada tabiiki yer alıcaz 403ncü kişiyim. Hadi arkadaşlarAlkis
Bul
411'nci kişi olarak destekledim..
Bul
her balıkçı sitesinde mutlaka olması gereken bir konu. böyle duyarlı bir konuyu sitemize taşıdığı için Nihat kr. teşekkür ederim.
sitemiz üyesi olsun ,olmasın her amatör balıkçının desteklemesi gereken bir konudur.
geleceğimiz için hayırlı olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bende katıldım Nihatcım.Teşekkürler.Duyarlılığın için...Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu gün yine bir güzellik... yycolak 26 3,377 07-09-2009, 01:20
Son Yorum: yycolak
  YouTube yine mahkemelik.. Lakerda 3 1,818 09-05-2008, 18:30
Son Yorum: LeVrEkCi