Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasap100
Kasap100'ün nick'i 2 levrek 3 çipura karşılığı "Bahadır Sarıca" olarak değiştirilmiştir. Duyurulur Happy
Bul
hayırlı olsun AlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hayırlı olsunAlkis
Bul
Lapsetur yazdı:Kasap100'ün nick'i 2 levrek 3 çipura karşılığı "Bahadır Sarıca" olarak değiştirilmiştir. Duyurulur Happy

Oktay çok teşekkürler....
Çupra tamam da...Levrekteki hassasiyetimi biliyorsunSiyirdimGerek yemli gece avları olsun, gerek spin avları olsun hala dişe dokunur bir paşa alamadım. Ama söz ilki sana ithaf edilecek ve gönderilecektir.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Oktay çok teşekkürler....
Çupra tamam da...Levrekteki hassasiyetimi biliyorsunSiyirdimGerek yemli gece avları olsun, gerek spin avları olsun hala dişe dokunur bir paşa alamadım. Ama söz ilki sana ithaf edilecek ve gönderilecektir.

Üstat buralara yolun düşerse gel burada dalalım devreğe zıpkınla kovalam zevklidir levreği. Olta konusunda yanımda arkadaş olmayınca pek canım istemiyor. Kendimi tamamen zıpkına verdim
Bul
Lapsetur yazdı:Üstat buralara yolun düşerse gel burada dalalım devreğe zıpkınla kovalam zevklidir levreği. Olta konusunda yanımda arkadaş olmayınca pek canım istemiyor. Kendimi tamamen zıpkına verdim

Sevgili Oktay,
Hayatımda hiç dalmadığım için dalma konusunda pek söz veremem ama kıyıdan muhabbetinle keyifli oltacılık yapacağımıza şüphem yok...
İnşallah Çanakkale'de veya İzmir Kordonda levreği arkamızdan kovalamayacak şekilde afiyetle süsleriz.WinkSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
bi gece giremedik levrekler kaçtı bak aşkolsun oktay alacagında olsun Siyirdim
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Oktay çok teşekkürler....

İş bitti tabiiSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bi gece giremedik levrekler kaçtı bak aşkolsun oktay alacagında olsun Siyirdim

Nihat'ım senin levreğe ihtiyacın mı varSiyirdim
Sen gel İzmir'e kordonda gümüşlü çok levrek var BoboSeerf

Bul
Ayhan ZERENER yazdı:İş bitti tabiiSiyirdim
Bu iş bize bayaa bi tuzlu olacak görünüyorWinkSiyirdim

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kasap100 mod olmuştur fish or die 39 4,926 22-05-2009, 13:14
Son Yorum: manisalıdeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: