Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kardeşlerimle avlarımız
[Resim: 7924.bmp]

[Resim: 8008.bmp]

[Resim: 8040.bmp]

[Resim: 8059.bmp]

[Resim: 8117.jpg]

[Resim: 8138.bmp]

[Resim: 8191.jpg]

[Resim: 8238.jpg]

[Resim: 8306.jpg]

[Resim: 8330.jpg]
Bul
Sevgili Cahit abicim,
Vallaha bunlar pek unutulacak cinsten avlar değilAlkisGözlerinizden aldığınız keyif belli oluyor.
Tebrikler...Paşalarla umarım en kısa zamanda biz de kavuşuruz. Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Cahit abicim,
Vallaha bunlar pek unutulacak cinsten avlar değilAlkisGözlerinizden aldığınız keyif belli oluyor.
Tebrikler...Paşalarla umarım en kısa zamanda biz de kavuşuruz. Seerf

Çok heyecanlar yaşadım.Dilerim en kısa zamanda o heyecanı sende yaşarsın.İnşallah kavuşursun paşalara.Çok mutlu olurum.Şimdiden rast gelsin sevgili Bahadır..

Bul
Bu saatte gözümüz gönlümüz açıldı cahit abi bereketli olsunBobo
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisAlkisUnutulacak gibimi Cahit Bey.Arada bende resimlere bakarak eskiyi yad ediyorum.bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.AlkisAlkisAlkis

Hayrettin Bey,,

Bazen eskiyi yad etmek için cd ye aldığım bu görüntüleri seyrediyorum ve çok haz alıyorum.Ama bazende of çekiyorum üzüntüden,deniz anaya ihaneti gördükçe..Sağlıcakla kalın.Kendinize iyi bakın...
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bu saatte gözümüz gönlümüz açıldı cahit abi bereketli olsunBobo

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.Mutlu olmana sevindim.Zamanı geldikçe eski resimlerimi sizlerle paylaşacağım.Herşey gönlünce olsun.
Bul
Unutmadığınız kadar varmış Cahit bey.Bereketli avlarınızın devamına inşallahAlkisRastgele.
Bornova - izmir
Bul
Akşamdan beri fotolar açılmıyordu.Daha yeni görebildim Cahit Abicim.Onlar nasıl balık be abi.Kim kimi yer belli olmaz.Maşallah.Her zaman aynı hatta daha büyükleri olsun.Ellerine sağlık.Alkis
Bul
Ellerine sağlık Cahit Abicim.Çok güzeller.
Bul
Cahit abi tebriklerAlkisson fotoya bakınca aklıma değişik birşey geldi, hani NBA de her yıl şampiyon olan takımın koçuna şampiyonluk yüzüğü verirler,Los Angels Lakers'ın koçunun parmaklarında yüzükleri takacak yer kalmamıştı,Happyişte eyle abiSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,074 08-05-2011, 18:54
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi