Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istenbul turu.
ozan ve sedat bugun biraz cık istanbulda turladı bunlarda resimleri balık durumu galata köprüsü bol bol kraçe yapıyo muhtelif yerlerde istavrit irileşiyo istavrit harici balık pek yok buyrun resimler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bunlarda var.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Sevgili Sedat...

Ne güzel bir gezi olmuş..Furkan'ın merayı da gezmişsiniz..Tebrikler...Her tarafta kraça çıkıyor..Ben de öyle görmüştüm..

Selamlar...
Bul
güzel kareler sedat dostlarımızın resmini görmek dahada zevklendiriyor insanı Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Sedat...

Ne güzel bir gezi olmuş..Furkan'ın merayı da gezmişsiniz..Tebrikler...Her tarafta kraça çıkıyor..Ben de öyle görmüştüm..

Selamlar...
aman ahmet abi furkan duymasın Siyirdimozan yakaladıgı balıkları saldı bugun duyarlı kardeşim benim .
balık cok kucuktu ama var dencek kadar var.
saygılar abicim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
yalova tatar yazdı:güzel kareler sedat dostlarımızın resmini görmek dahada zevklendiriyor insanı Seerf
sagol erden abim eksik olmayın bizde sizi gorunce mutlu oluyoz emin ola bılırsin sayın abim benim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Sedat harika fotolar icin tesekkurler..Alkis
insanin ici aciliyor..bol fotolu raporlari her zaman sevmissimdir..
tekrar tesekkurler..Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Sedat harika fotolar icin tesekkurler..Alkis
insanin ici aciliyor..bol fotolu raporlari her zaman sevmissimdir..
tekrar tesekkurler..Seerf
rastgele

ah faruk abi bide şu raporların için de levrek olsa bende sevecem ama nasip bu sezon umarım resimliycem onlarıda sonrada süslencem onlarla tabi ozanıda alcam SiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Fotolar gerçekten mükemmel ,yöntemini bilen için İstanbul un tadını doya doya çıkarmak herşeye bedel olabilir..keyifler daim olsun AlkisSeerf
Bul
realdeath yazdı:Fotolar gerçekten mükemmel ,yöntemini bilen için İstanbul un tadını doya doya çıkarmak herşeye bedel olabilir..keyifler daim olsun AlkisSeerf
sana katılıyorum ömer istanbul inanılmaz bir şehir sevmemek elde degil tadınıda çıkarıyoz elimizden geldigince.
sagol.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi