22-03-2010, 23:30
ozan ve sedat bugun biraz cık istanbulda turladı bunlarda resimleri balık durumu galata köprüsü bol bol kraçe yapıyo muhtelif yerlerde istavrit irileşiyo istavrit harici balık pek yok buyrun resimler.
istenbul turu.
|
22-03-2010, 23:30
ozan ve sedat bugun biraz cık istanbulda turladı bunlarda resimleri balık durumu galata köprüsü bol bol kraçe yapıyo muhtelif yerlerde istavrit irileşiyo istavrit harici balık pek yok buyrun resimler.
22-03-2010, 23:35
Sevgili Sedat...
Ne güzel bir gezi olmuş..Furkan'ın merayı da gezmişsiniz..Tebrikler...Her tarafta kraça çıkıyor..Ben de öyle görmüştüm.. Selamlar...
22-03-2010, 23:36
güzel kareler sedat dostlarımızın resmini görmek dahada zevklendiriyor insanı
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
22-03-2010, 23:38
aygroup yazdı:Sevgili Sedat...aman ahmet abi furkan duymasın ![]() balık cok kucuktu ama var dencek kadar var. saygılar abicim.
22-03-2010, 23:40
yalova tatar yazdı:güzel kareler sedat dostlarımızın resmini görmek dahada zevklendiriyor insanısagol erden abim eksik olmayın bizde sizi gorunce mutlu oluyoz emin ola bılırsin sayın abim benim.
22-03-2010, 23:41
Sedat harika fotolar icin tesekkurler..
![]() insanin ici aciliyor..bol fotolu raporlari her zaman sevmissimdir.. tekrar tesekkurler.. ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
22-03-2010, 23:48
Albatros-gr yazdı:Sedat harika fotolar icin tesekkurler.. ah faruk abi bide şu raporların için de levrek olsa bende sevecem ama nasip bu sezon umarım resimliycem onlarıda sonrada süslencem onlarla tabi ozanıda alcam ![]() ![]()
22-03-2010, 23:49
Fotolar gerçekten mükemmel ,yöntemini bilen için İstanbul un tadını doya doya çıkarmak herşeye bedel olabilir..keyifler daim olsun
![]() ![]()
22-03-2010, 23:51
realdeath yazdı:Fotolar gerçekten mükemmel ,yöntemini bilen için İstanbul un tadını doya doya çıkarmak herşeye bedel olabilir..keyifler daim olsunsana katılıyorum ömer istanbul inanılmaz bir şehir sevmemek elde degil tadınıda çıkarıyoz elimizden geldigince. sagol. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|