2 hafta önce çanakkaleden nedim ankaradan dönerken mecburen eskişehirden geçmeden sağolsun telefon açtı..eskişehirden geçiyorum müsaitseniz görüşelim dedi..hemen uzunu ahmeti aradım.. eskişehir girişinde nedim ve ablası hanımefendiyi karşıladık 1 saate yakın koyu bir sohbet yaptık..tüm arkadaşların kulaklarını çınlattık.. resimler biraz geç eklendi neden derseniz uzun ahmet siteye 1 aydır bağlanamıyor.. bende resimleri kendisinden anca alabildim.. yolu düşen tüm dostları eskişehire bekleriz....nedim uğrama nezaketinde bulunduğun için de uzun ve kendi adıma ayrıca teşekkür ederim.....
çok güzel bir buluşma olmuş buluşmanın en sıcak fotosuda üçüncü resim heralde buluşmanın ilk dakikaları sıcak sohbet yolda başlamış allah içinize sindirsin bu kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler eskişehire selamlar
bahriyeli yazdı:çok güzel bir buluşma olmuş buluşmanın en sıcak fotosuda üçüncü resim heralde buluşmanın ilk dakikaları sıcak sohbet yolda başlamış allah içinize sindirsin bu kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler eskişehire selamlar
a.s bahriyelim...3 resim arabalara gidiyoruz ayrılmamıza yakın.. muhabbet hala koyu
Tropheus yazdı:super bır bulusma olmus sagolun bigun bende ugruycam ahmet ve huseyin abi ama tavşana goturcenmı benı.
ustam61 yazdı:Bu siteyi bunun için çok seviyorum.türkiye nin neresine gidersen git mutlaka bir dost, bir kardeş buluyorsun.Teşekkürler Arab ım,teşekkürler Uzun Kardeş.
çok haklısın ustacım gün olur geçersin buradan mutlaka beklerim.. teşekkürler bizden abicim