Yorumları: 16,711
Konuları: 238
selam arkadaşlar .
arkadaşım yalçın'la hiç yüzünden münakaşa yaptım ceviz kabuğunu doldurmayan sebebten dolayı kendisiyle tartışdık
bundan sonra org kesinlikle ya ben yada o gelsin ikimiz bir arada bundan sonra olmaz konumda kesinlikle haklıyım haksini ispatlasın siteye giriş yapmam.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Fiko ve Yalçın lütfen çocuk olmayın . Hele ceviz kabuğunu bile doldurmadığını bildiğiniz şeyler için. Bu konuyu açılmamış kabul edelim ve bktn şeyler için dostluğunuzu zedelemeyin işte o kadar

Aman haaa NİSAN 1 idye düşünüyorum
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
ALTAYLI yazdı:Fiko ve Yalçın lütfen çocuk olmayın . Hele ceviz kabuğunu bile doldurmadığını bildiğiniz şeyler için. Bu konuyu açılmamış kabul edelim ve bktn şeyler için dostluğunuzu zedelemeyin işte o kadar
Aman haaa NİSAN 1 idye düşünüyorum
kesin 1 Nisan şakasıdır
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
yemezler...
1 NISAN
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
bende aynısını düşünüyorum , şeker abiler arasında ancak
1 nisan şakası olur

Yorumları: 5,558
Konuları: 55
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar .
arkadaşım yalçın'la hiç yüzünden münakaşa yaptım ceviz kabuğunu doldurmayan sebebten dolayı kendisiyle tartışdık
bundan sonra org kesinlikle ya ben yada o gelsin ikimiz bir arada bundan sonra olmaz konumda kesinlikle haklıyım haksini ispatlasın siteye giriş yapmam.
üstelik cümlede bayağı açık ediyor

hem ceviz kabuğunu doldurmayacağını söylüyorsun Fikret abi hemde konunda haklı olduğunu söylüyorsun..ilahi abi
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 433
Konuları: 0
valla yalçın abi tartışma konusunda bulunmaz kesinlikle öle bi konu üzerinde durmaz aynısı fikret abi içinde geçerli ben inanmam asla ewet tartışmanın altında şaka kokuyor diyorum ve gidiyorum...............
ASLIN NEYSE NESLİNDE O KARDEŞŞŞŞŞŞ
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Yalçın ile Fiko ....hahahahaha....Sizin kavganız bile çok komik olurdu...

Yüzünüz gözümün önüne geliyor..

Ben de denemiştim forumdakileri kandırmayı..Bir kişi bile kanmadı..
Yanlış adreste, yanlış kişilere, yanlış denemeler..Çok ayıp valla...

Yorumları: 20,389
Konuları: 290