Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üzgünüm.
selam arkadaşlar .
arkadaşım yalçın'la hiç yüzünden münakaşa yaptım ceviz kabuğunu doldurmayan sebebten dolayı kendisiyle tartışdık
bundan sonra org kesinlikle ya ben yada o gelsin ikimiz bir arada bundan sonra olmaz konumda kesinlikle haklıyım haksini ispatlasın siteye giriş yapmam.
Bul
Fiko ve Yalçın lütfen çocuk olmayın . Hele ceviz kabuğunu bile doldurmadığını bildiğiniz şeyler için. Bu konuyu açılmamış kabul edelim ve bktn şeyler için dostluğunuzu zedelemeyin işte o kadarGulumseAman haaa NİSAN 1 idye düşünüyorum
Bul
ALTAYLI yazdı:Fiko ve Yalçın lütfen çocuk olmayın . Hele ceviz kabuğunu bile doldurmadığını bildiğiniz şeyler için. Bu konuyu açılmamış kabul edelim ve bktn şeyler için dostluğunuzu zedelemeyin işte o kadarGulumseAman haaa NİSAN 1 idye düşünüyorum
kesin 1 Nisan şakasıdırHehe
Bul
yemezler...

1 NISANHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bende aynısını düşünüyorum , şeker abiler arasında ancak 1 nisan şakası olur HappyHappy
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar .
arkadaşım yalçın'la hiç yüzünden münakaşa yaptım ceviz kabuğunu doldurmayan sebebten dolayı kendisiyle tartışdık
bundan sonra org kesinlikle ya ben yada o gelsin ikimiz bir arada bundan sonra olmaz konumda kesinlikle haklıyım haksini ispatlasın siteye giriş yapmam.
üstelik cümlede bayağı açık ediyor Smile hem ceviz kabuğunu doldurmayacağını söylüyorsun Fikret abi hemde konunda haklı olduğunu söylüyorsun..ilahi abiHappy
Bul
Öpüldünüz sevgili Dostlar, sizleri seviyoruzAlkisBoboSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
valla yalçın abi tartışma konusunda bulunmaz kesinlikle öle bi konu üzerinde durmaz aynısı fikret abi içinde geçerli ben inanmam asla ewet tartışmanın altında şaka kokuyor diyorum ve gidiyorum...............Seerf
ASLIN NEYSE NESLİNDE O KARDEŞŞŞŞŞŞ
Bul
Yalçın ile Fiko ....hahahahaha....Sizin kavganız bile çok komik olurdu...SiyirdimYüzünüz gözümün önüne geliyor..SiyirdimBen de denemiştim forumdakileri kandırmayı..Bir kişi bile kanmadı..

Yanlış adreste, yanlış kişilere, yanlış denemeler..Çok ayıp valla...HappyHappy
Bul
Görüyormusun Fikocum kavgamıza bile kimse inanmamış.Hatta kimse yememiş demek lazım.Abi ben bu siteyi çok seviyorum yaaaaa.Baksanıza nasıl tanınıyor ve tanışıyoruz.Şaka bile olsa kimseyi inandıramıyoruz.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum.Akşam telefonla bildirdi sevgili Fikocum.Böyle bir şey yazıyorum diye.Aklımdan belki tutar biraz güleriz diye geçti ama nafile.Hepiniz harikasınız.İyiki varsınız.
He he he he Nisan biiiiiiiiiiiiiir bile diyemedik.SiyirdimHappyBoboHeheRolleyesHiHadiordanAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi