Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin den 4/4 lük levrek
balığı 4. ayın 4 ünde yakaladım.böyle günde tabii ki balıkta 4/4 lük oldu.
pazar günü 0 aldığım doblomu pazara götürdüm ve maalesef arabam satıldı.öğleden sonra işe gittim.çalışırken aklıma geldi,pazartesi arabayı devrediceksek balığa ne zaman gidicez?bu haftayı boş geçmemek için bu gece yarısı işten gelince olmalıydı.nasıl olsa geçen hafta yyçolak(yalçın abimle gittiğimizde avlanamadan gelmiştik yemleri dolaba koymuştum.Gulumse.gece 24:00 paydos.eve gel hazırlan işyerimden osman arkadaşımı al avlak yerine git oldu saat o2:10.meraya yerleşirken bir baktım Ramiz abimle ast. metin avlanıyor.ramiz abide tek kefal var. bizde ileride trolden trole geçerek 3.üncüsünden avlanmaya başladık.gece durağan geçiyor, yanık bir hava var deniz sanki havuz gibi.yarım ay yükseldikçe ufacık balıklar yemlerimizi bitrmeye çalışıyorlar.derken osman kefal yakaladı.kefaller başladı çalışmaya.misafirim olan osman için bari kefal tutayım dedim.başladım şova .1.2.3.5.10 derken gün ağarıcak,ramiz abiyi yokladım 2 kiloluk levrek var.yanlarına gidicem ama gırgır teknesi oraya gelicek diye gitmiyorum.tekrar gidip avlanıyorum.soluma bir olta attım,kefalle eğleşirken solumdaki misinam havalanıp indi.gözüm o an misinama kilitlendi,kedi gibi aporttayım hissediyorum.evet işaret fıladı,misinayı elime aldım,güzel güzel akıp gidiyor,şimdi tam zamanı deyip tasmaladım.çekerken balığı tartıyorum,en az 2-3 kilo derken yaptığı hamlelerden ve gelmemek için gösterdiği inattan daha büyük olduğunu anlıyorum.arkamda kamış hazırlamakta olan osmana kepçeyi hazırla diye seslendim.balığı dibimize kadar getirdim,heyecan dorukta balık muhteşem bir şekilde bana direniyor.epey uğraştan sonra balığı kepçeye soktum ve ohhh.şimdi tamam.iş yorgunluğunun ardından iyi gelmişti.
not:balıktan geldiğim sabah 2 saat uyuyup arabanın devir işleriyle uğraştım,akşam 18,30 da uyumuşum,ta sabah 05:30 kadar bu yüzden rapor gecikti.
yem Confusedardalya ve hamsi.
misina :0.22 angel kıss.
olta :fırdöndü ve tek iğneli olta(şeytan oltası)
iğne:m..d 505/2
levrek 4.820 gr. 76cm.geldi.
daha iyileri sizlerin olsun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
AlkisAlkisAlkisAlkis
4*4 av ıcın tebrıkler Tahsın Abı
Emınımkı yakaladıgın bu Levrekle ne yorgunluk kalmıstır
Ne de stress.
Sımdı kalan bu levregın nasıl yenılecegı raporu Siyirdim
Afıyet seker olsun

Saygılarımla,
Bul
süper balık ellerine sağlık abicim bereketli olsun.saygılar rastgeleAlkis
Seerf
Bul
balığada sanada maşallah tahsin abi o kadar beklemeye hakkını almışsın deniz anadan,
balığa imrenerek baktım maşallah çok güzel boy ve kg da alınmış,tebrikler afiyet olsun rastgele.
araba gider yenisi gelir abi hayırlısı olsun sağlık olsun.
Bul
LeVrEkCi yazdı:balığada sanada maşallah tahsin abi o kadar beklemeye hakkını almışsın deniz anadan,
balığa imrenerek baktım maşallah çok güzel boy ve kg da alınmış,tebrikler afiyet olsun rastgele.
araba gider yenisi gelir abi hayırlısı olsun sağlık olsun.
teşekkürler nihat.
cep şarjım fotomu çekemiyecek kadar azdı bende avlak yerinde arkadaşa kiloyu gösterecek şekilde resmini çektirdim sonra ilave yaparız.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bestvz yazdı:AlkisAlkisAlkisAlkis
4*4 av ıcın tebrıkler Tahsın Abı
Emınımkı yakaladıgın bu Levrekle ne yorgunluk kalmıstır
Ne de stress.
Sımdı kalan bu levregın nasıl yenılecegı raporu Siyirdim
Afıyet seker olsun

Saygılarımla,
sağol fuatcım.yorgunluğuda bu gün attık.Bobo
BALIK and OZAN yazdı:süper balık ellerine sağlık abicim bereketli olsun.saygılar rastgeleAlkis
teşekkürler ozancım.sağolasın.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
abi tebrikler güzel balık.
Bul
Tahsin 4/4 luk balik..Alkis
baliga yakisir 4/4 lukte bir anlatim..Alkis
okurken bizlerede avi yasattigina tesekkurler..
cok guzel bir levrek..afiyet olsunSeerf
sabaha karsi levregin tam avlandigi saat....tabii Tahsin`indeSiyirdim
artik ,guzel bir yemeginide yaprsin...yakisir sekilde..
veya yapilmistir...
bir dahakine insallah daha da buyugu olur..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Dört dörtlük bir dosta yaraşan bir balık. Senin bu balığı yakalaman en az senin kadar beni de mutlu etti. Yaklaşık bir yıldır şöyle gönlüne göre bir trofe arıyordun. Ayrıca bana uğrayıp duygularını paylaştığın için teşekkürler Tahsin abim. Levrek avcılığındaki ustalığını bir kez daha gösterdin tebriklerAlkis0,22mm el oltası ile bu paşayı çekmek her yiğidin harcı değil. Bunu en iyi anlayanlardan biriyimdirWink
Raporun için ayrıca teşekkürler(hikayesiyle, boyuyla, kilosuyla) , ellerine sağlık.
Tebrikler...AlkisSeerf

Not: Bana geldiğindeki fotoları da ilave edeyim;

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Tahsin abi balığn maşallahı var çok güzel..
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,935 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,681 29-12-2016, 08:49
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,529 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,495 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,975 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  Atcekte saniye saniye levrek avim iyi seyirler SpinAvcısı 18 3,198 15-01-2016, 08:45
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,470 15-01-2016, 08:42
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,710 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,237 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,684 09-10-2015, 22:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi