Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BÜYÜK ALTAYLI ve SALİH REİS
Şimdi ERCAN abiyle konuştum 2 saat kadar sırtı çekmişler 750gr levrek almış sırtı pek bereketli değilmiş şuan sarkıtmaya başlamışlarAlkisAlkisSeerf
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
hadi bakalım bekliyoz raporları yarın ancak görebiliriz BoboSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
sabah levreği iyi gelmiştir ercan abiye Alkis
Bul
son dakika haberi icin tesekkur ler Erturk..Seerf
guzel bir rapor gelecektir..
bekliyoruz
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Rasgele ercan abi güzel avların olsun inşallah.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Ercan kaptan sarkıtmayı sevmez ama tek ispendek'e kalmamak için kırmızılara takılmışlardır..
Rastgelsin..
Bul
Raporu yetiştirememişler galiba.Yoksa benmi görmedim yine.Siyirdim
Bul
Cumartesi günü Ercan üstad ile birlikte sırtı yapmaya karar verdik.
tüm gün gezdik 1 tane levrek yakalayabildik.

[Resim: aa1m.jpg]

[Resim: aa2x.jpg]

[Resim: aa3f.jpg]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Uzun süredir beraber olmayı düşündüğümüz Ercan abiyle birlikte bu hafta sonu çok güzel bir gün geçerdik. Sabah 8,00 gibi limandan ayrıldık ve yaklaşık 4 saat sırtı çektik.
Ercan abiyi öyle yerlere götürdüm ki, burada da balık yoksa artık yuh diyeceğimiz nice yerlerden geçtik.
Artık sarkıtma avına gidip mercan çekelim diye karar verdik, tekneyi boşa altım oltaları toplarden birden Ercan abi tamam üstünde dedi ve balık 3 dk. da teknede. daha sonra balığı yakaladğımız yerde 3-4 kez daha tur attık, bana güzel bir vuruş geldi ama daha 3-4 kulaç çekemeden balık kurtuldu.
Daha sonra beraber sarkıtma için güzel bir yere gittik. hava çok fazla esmediği için Ercan abimin hazırlamış olduğu mezeler eşliğinde bir Yeşili devirdik.
Amacımız mercan avıydı ama gelen balıklar isparoz ve izmarit olduğu için başka yer denemek için başka noktaya gittik. Burada da farklı bir durum olmadığı maalesef bol izmarit ve isparoz gelince geri dönüşte sırtı çekerek dönelim diye kararlaştırdık. hava 3-5 estiği için çok fazla kıyıya yanaşamadan liman civarına geldik, liman etrafında da yaklaşık 1 saatlik sırtı sonucunda geri döndük ve tekneyi limana bağladır.
Ercan abimizli güzel bir günü sonlandırdık. Allah tekrarını nasip etsin Smile
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
elinize sağlık levro güzelmiş akrabalarınıda alsaymışınız süper olurmuş bir dahakine rast gele yeşili boğmuşsunuz .SeerfSeerfAlkisSeerfAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  E son ve en büyük trofemi sizlerle aylaşmak istedim sevgili deniz dostları efsane 25 4,547 30-09-2012, 23:49
Son Yorum: makineci
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 4,007 05-06-2012, 14:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  Altaylı Ercan Çeker MERCAN ALTAYLI 70 6,541 27-04-2012, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  ANTALYA'da Sırtı ALTAYLI 3-12 ALTAYLI 65 6,668 08-12-2011, 11:03
Son Yorum: yycolak
  Cesit var,buyuk yok Albatros-gr 32 5,927 22-07-2009, 12:09
Son Yorum: naxos 5
  rekorumu kirdim yakaladigim en buyuk deniz alasi baris_tutuk 22 4,184 16-09-2007, 21:09
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi