Uzun süredir beraber olmayı düşündüğümüz Ercan abiyle birlikte bu hafta sonu çok güzel bir gün geçerdik. Sabah 8,00 gibi limandan ayrıldık ve yaklaşık 4 saat sırtı çektik.
Ercan abiyi öyle yerlere götürdüm ki, burada da balık yoksa artık yuh diyeceğimiz nice yerlerden geçtik.
Artık sarkıtma avına gidip mercan çekelim diye karar verdik, tekneyi boşa altım oltaları toplarden birden Ercan abi tamam üstünde dedi ve balık 3 dk. da teknede. daha sonra balığı yakaladğımız yerde 3-4 kez daha tur attık, bana güzel bir vuruş geldi ama daha 3-4 kulaç çekemeden balık kurtuldu.
Daha sonra beraber sarkıtma için güzel bir yere gittik. hava çok fazla esmediği için Ercan abimin hazırlamış olduğu mezeler eşliğinde bir Yeşili devirdik.
Amacımız mercan avıydı ama gelen balıklar isparoz ve izmarit olduğu için başka yer denemek için başka noktaya gittik. Burada da farklı bir durum olmadığı maalesef bol izmarit ve isparoz gelince geri dönüşte sırtı çekerek dönelim diye kararlaştırdık. hava 3-5 estiği için çok fazla kıyıya yanaşamadan liman civarına geldik, liman etrafında da yaklaşık 1 saatlik sırtı sonucunda geri döndük ve tekneyi limana bağladır.
Ercan abimizli güzel bir günü sonlandırdık. Allah tekrarını nasip etsin