11-04-2010, 19:02
(Son Düzenleme: 11-04-2010, 19:23, Düzenleyen: Albatros-gr.)
10/4/2010..cumartesi
Saat 16:00...Evdeyim.teknem limanda,cumartesi olmasina ragmen paragat atmaya niyetim yok.Ilk neden ,denizlerimizde cok fazla plakton var.Yemlerde(mamunlar),saat 19:00 dan sonra gelecekmis.Ansizin kasinti tuttu
.Buzluktaki mamunlari cikarip,hemen paragatimi yemlemeye basladim...
Saat 17:30..Limandan tekne ile ciktim.Paragati atma saatine daha zaman oldugundan sirti yapmaya basladim.Bir melanur ve bir istavrit aldim.Hava karardiktan sonra paragati atip,limana ciktim.Limanda Necmi`ye rastladim.Sirtide guzel bir sinagrit almisti
.Necmi.. genc uyemiz Aykut(Aykut-gr)in babasi.
11/4/2010...pazar
Saat 07:30..paragatimi toplamaya basladim.Fakat durum pek ic acici degildi.Paragatin ana bedeni ,kostek ve kancalarin uzerine plaktonlar sarilmisti
.Oldugu gibi toplasam,temizlenmez..cope atmak gerekir.Paragatin ana bedenini devamli gergin olmasini saglayip,toplamaya basladim.Her 2 metrede gitarin teline vuruyor gibi bedene vurarak plaktonlarin dusmesini saglamaya cabaliyordum.Ellerim,parmaklarim maffoldu.Arada melamur ve istavrit cikiyordu.Bu baliklar plaktonun sarilmadigi yemlere tutulmustu.Toplamayi bitirdim.
Saat 08:30.. Kahvemi yaptim.
Sinagrit merasinda sirtiye basladim.Devaminda sirti yaparak derinde kiyiya dogru gittim.Tek bir vurus almadan,mirmir merasina ulastim.
Saat 10:30..Olta icin aksamdan canli mamun almistim.Oltada devamli trakonyalar cikiyordu
.Tek bir mirmir alabildim.
Saat 11:30..Tekrar sirtiye basladim..sinagrit merasinda,bir sirti yukari sularda ,bir sirti dipte seyrediyordum.Bu arada Ahmet x2`de baliga gelmis,sirti yapiyorlardi,(Ahmet-mariner8 ve marangoz Ahmet).
Saat 12:30..Ahmet x2 nin yanina gittim.Oltaya baslamislardi.Biraz muhabbet yaptik,kalan mamunlari onlara verip ,teknemi temizleyip limana ciktim
.
Plaktonsuz veya az plaktonlu denizlerde balikcilik yapmaniz dilegim ile...
Saat 16:00...Evdeyim.teknem limanda,cumartesi olmasina ragmen paragat atmaya niyetim yok.Ilk neden ,denizlerimizde cok fazla plakton var.Yemlerde(mamunlar),saat 19:00 dan sonra gelecekmis.Ansizin kasinti tuttu

Saat 17:30..Limandan tekne ile ciktim.Paragati atma saatine daha zaman oldugundan sirti yapmaya basladim.Bir melanur ve bir istavrit aldim.Hava karardiktan sonra paragati atip,limana ciktim.Limanda Necmi`ye rastladim.Sirtide guzel bir sinagrit almisti

11/4/2010...pazar
Saat 07:30..paragatimi toplamaya basladim.Fakat durum pek ic acici degildi.Paragatin ana bedeni ,kostek ve kancalarin uzerine plaktonlar sarilmisti

Saat 08:30.. Kahvemi yaptim.

Saat 10:30..Olta icin aksamdan canli mamun almistim.Oltada devamli trakonyalar cikiyordu

Saat 11:30..Tekrar sirtiye basladim..sinagrit merasinda,bir sirti yukari sularda ,bir sirti dipte seyrediyordum.Bu arada Ahmet x2`de baliga gelmis,sirti yapiyorlardi,(Ahmet-mariner8 ve marangoz Ahmet).
Saat 12:30..Ahmet x2 nin yanina gittim.Oltaya baslamislardi.Biraz muhabbet yaptik,kalan mamunlari onlara verip ,teknemi temizleyip limana ciktim

Plaktonsuz veya az plaktonlu denizlerde balikcilik yapmaniz dilegim ile...

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]