Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-Çek(Gece)/Polyester sahteleri denedim
At-Çek
Hava: Kuzey-batı 5Bft(Dolunay)
Av saati:04.15-07.15
Kullanılan kamış : Spro flashback spin fiber 270cm Atarı 15-40gr
Kullanılan makine : Ryobi Ecusima 3000Vi
Kullanılan misina : Ryobi Ecusima 3000Vi - Makine ana misina - Ф0,30 mm Berkley Trilene Monofilament / Sahte - Ф 0,30 mm Yo-zuri Mirage(%100 Fluorocabon)
Kullanılan sahte :Adana polyester sahteler
[Resim: 2isxtsk.jpg]

[Resim: am3040.jpg]

Dün gece dayanamayıp yeni avlağımı ve Adana polyester sahtelerimi denemeye karar verdim.Buradan Adana'lı Orhan kardeşime teşekkür ediyorum.Adana sahtelerini göndermişti.

Sabaha karşı 3.30'da yola çıkıp 4.15'de avlağa vardık. Sabah saat 07.15'e kadar Adana'dan gelen sahtelerimizi denedik. Maalesef ne bir vuruş ne de takipSnifsinf
Sahteler gayet iyi, rüzgar kuzey batı 5 Bft. Oldukça kuvvetliydi. Adana işi polyester sahteler 15-20-30gr ağırlığındalar. Zaten bu havada uzağa erimli atışlar yapabilmek için biraz ağır sahteler gerekiyor. Sahtelerin yüzüş ve hareket biçimlerini(aksiyonlarını) beğendim. Sabah rüzgar şiddetini daha da arttırınca at-çeki daha uzatmanın anlamı kalmadı. Levreksiz bir günü daha geride bıraktık. Ama keşif ve denemeler olumluSmileWink
Bu bölümün boş kalmasına gönlüm elvermiyorSiyirdim
Herkesin gönlündeki avı yapması dileklerimle...

[Resim: 2cncp5.jpg]

[Resim: mbstnb.jpg]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
resmen kış havası varmış orda bahadır .iyi düşmedin o kayalardan ALLAH korusun Affet denemeler güzel ve olumluysa senden daha güzel raporlar gelecektir Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:resmen kış havası varmış orda bahadır .iyi düşmedin o kayalardan ALLAH korusun Affet denemeler güzel ve olumluysa senden daha güzel raporlar gelecektir Alkis

Aynen öyle Erden abi. Bir ara denge problemi yaşamadım değil haniHappy Rüzgar neredeyse beni de uçuracaktıWink. Denemeler olumlu, avlak güzel. İnşallah levreklerle süsleyeceğiz raporları.
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bir dahaki denemelerinde başarılar abiSeerf bu raporların başındaki teknik ayrıntılara takılıyor aklım,, bu şekilde ayrıntıya giren kimse amatör balıkçıyım demesin kendini direkt profesyonelden saysın ,siteyide bırakıp gitsinSiyirdim(abarttım galiba ,)
Bahadır abi biz balık malzemesi almaya gittiğimizde ; usta sağlamından şu kalınlıkta misina versene, şu banax lar orjinalse ver, iyi kanca ver falan gibi orta halli cümleler kurarız, ben makara ve sırıklarımdan birinin makarasını bile bilmezken sen kancaların şeceresini sayıyorsun,kızdım iyice ben oltaları kırıp balık pazarına gidiyorum bundan sonraSiyirdimHappy
Saygılar abi...Seerf
Bul
Azmine hayranım BahadırAlkisrüzgardan deniz kıyısına inmek bile gelmiyor içimdenGulumsebidaki avında gönlünden geçen paşayla buluşman dileğimle,rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
bahadır stres atmaya çıkıp balıklı dönmek lazım,sana imreniyorum ve aslında bunu yapmaya imkanda var tembellik yapıyorum kendime kızıyorum,
tebrikler dostum bu azimle daha çok balık gelir nasıl olsa,rastgele.
Bul
Bahadir hic olmazsa ,sahtelerini denemis olmussun...
bir dahalkine insallah daha guzel bir hava da,levrekli olur..
bu bolumu bende ozledim...
birazdan sirtiye kaciyorum..
bu bolumde bulusabiliriz..Siyirdim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bir daha ki sefer için şimdiden rasgele Bahadır abi
Sazanları özledim...
Bul
bahadır abı guzel kareler tebrıkler.
bide abi bunları ben gelibolu sahtesi diye bılıyodum yanlışmı bılıyorum yoksa madel model degişiyomu . cam sahteler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Bahadır banada bir arkadaş aracılığı ile Geliboludan GES ler geldi,bende haftasonu epey uğraştım fakat olmadı.Burak Karadeniz beyin dediğine göre bunlar daha çok kış aylarında iş yapıyor ama yinede yoklamak lazımSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,404 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi