Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğazda levrek buğulama
cadde bostanda toplandıgımızda kalan son levreğimi boğazda yapacagıma söz vermiştim dün gece bu nedenle toplandık,
oltaları yemleyip denize yolladık ama çok akıntı vardı kurşunu durdurmak çok zordu amaç iskorpit ti daha önce orada çok iskorpit tutmuştuk,dün gece 1 tane bile iskorpit alamadık,gelincik vardı gelincik tuttuk.
levrek buğulama boğaza karşı iyi gitti doğrusu,
erdeğe sanıyorum levrek sıgdıramayacagım zamanım kalmadı haftaya çıkarabilirsem erdekte tadımlıkta olsa bir levrek buğulama yapmak istiyorum.
olmadı istanbullu arkadaşlarla güzel bir organizasyonda yaparız inşallah.
erdek organizasyonundan sonra balık tutma organizasyonlarına başlıyalım artık arkadaşlar.Gulumse
video:
http://www.dailymotion.com/video/xd5l94_1-mayys-2010-tarabya_lifestyle

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerde erol abi sedat hakan(şerpa) ozan ve ben varız birde hanımlar tabii.

Bul
Harika bir ortam yapmışsınız, levreğin görüntüsü muhteşem, dostluğun, sıcaklığın ise tarife resimler. Bu sıcak ortamların devam dileklerimle, afiyet olsun. Seerf
Bul
cok guzel bır aksamdı balık superdi tadı damagımda kaldı valla en kısa zamanda bırdaha yapmak nasıp olur inşallah.
bendeki resimleri birazdan yuklerım AlkisAlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
resimler......

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
sedat resimlerde ozanın benim takımları nasıl topladıgıda çıkmış,baktı balıkları ben tutuyorum attı topladı benim 2 takımıda Siyirdimeeee boynuz kulağı geçermiş kıyı avına ısınıyorum yavaş yavaş SeerfSmileBobo
Bul
taktik nasıl amaSiyirdimbaktım olacak gibi değil merada balık bırakmadın,senin takımlar bir süikasta gebeydi ve sonunda gerçekleştirdim..ama en değerli balığı canlı çaça ile ben tuttum takoz gibi istavrit..sedatın tuttuğuda ayrı bir cins balık ,kuyruk sokumundan aşağısı gelincik yukarısı mezgit..olamaz böyle bişi ilk defa görüyorum.
abi onu bunu boşverde levrek mikemmmmellldi..halen tadı damağımda ellerin dert görmesin..bende yaptım aynısını ama öyle olmadı,ben özel bir tarif isteyeceğim senden.ve ortamda süper di havalarda bir ısınsa daha sper olacak.herşey için tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.
sedatçığımın kafasıda tepsiden hiç çıkmıyor...belki o yüzden bu kadar lezzetli olmuşturSiyirdim
Seerf
Bul
sen varya sen 10 ögün verseler yersin valla SiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
LeVrEkCi yazdı:sedat resimlerde ozanın benim takımları nasıl topladıgıda çıkmış,baktı balıkları ben tutuyorum attı topladı benim 2 takımıda Siyirdimeeee boynuz kulağı geçermiş kıyı avına ısınıyorum yavaş yavaş SeerfSmileBobo
abi adam bana dıyokı nıhat abi orda buldu bi taş balıgı ordan tutyo yoksa balık felan tutamaz diyodu SiyirdimSiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Tropheus yazdı:abi adam bana dıyokı nıhat abi orda buldu bi taş balıgı ordan tutyo yoksa balık felan tutamaz diyodu SiyirdimSiyirdimSiyirdim
öyle diyordu dimi bilirim ben onu der o Siyirdim,
yeni takım yapıp atmam sanıyordu yeni takımı attıgımı görünce bak yine atıyor diyordu o kafayla duydum dediklerini Hehe
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi