Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Istanbul Boğazında Sardalya bereketi
boğazda sardalya bereketi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
boğazda sardalya bereketi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah cahit abi eline sağlık sardalyalar harika afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah cahit abi eline sağlık sardalyalar harika afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf

Teşekkürler ediyorum sevgili Fikret.Tavası muhteşem oldu.Aslında Izgara balığıdır ama bu aylarda yağlanmadığı için tava yaptım.Çokta güzel oldu.Hele birde lavaş ekmek olunca...
Bul
Tebrikler Cahit beyAlkistakım olarak ne kullandınız.Balıkları yakaladığınız gibi uğurlamanızda nefis olmuş,afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Abi , güzel av olmuş Alkis Hele ki yakaladığın balığı da kendin temizleyip pişirip yemesi ve yedirmesi süper , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Tebrikler Cahit bey ,Alkis güzel av olmuş , sardalya tutmak için fotolardan gördüğüm kadar galiba çapari kullanıyorsunuz , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
cahit abi maşallahın var güzel irilerden seçmişsin balıkları,bende geçen hafta baya bir yakaladım.lezzetine gelirsek yenmeyecek gibi değil ço güzel...bu arada 1 ve 2. resimde arka pllanda stemiz üyelerinden erol abi( fotokopici) oltayı saraken gözüküyor biraz geride beyaz şapkalı şişman...saygılar..rastgele cahit abi.
Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Cahit beyAlkistakım olarak ne kullandınız.Balıkları yakaladığınız gibi uğurlamanızda nefis olmuş,afiyet olsunSeerf

Teşekkürler ediyorum Orhan Bey.Takım olarak yeşil,simli kısa köstek çapari kullandım.15 li çapari.Köstekler 0.15,beden ise 0.25 mm..Balıklar tahmin ettiğimden daha lezzetli çıktılar.Yağsız olduklarını düşünerek tava yaptım.Lavaş ekmekle iyi gitti.
Bul
thunderbolt yazdı:Tebrikler Abi , güzel av olmuş Alkis Hele ki yakaladığın balığı da kendin temizleyip pişirip yemesi ve yedirmesi süper , afiyet olsun Seerf

Vallahi korktum senden,beni görüyor musun ne.Evet Kuleli'de balıkları temizledim,pişirdimve aileme kendi ellerimle yedirdim.Teşekkürler kardeşim.Bu arada avatarına şapka çıkartıyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir İstanbul Levreği Cahit Acun 47 6,390 16-11-2011, 00:40
Son Yorum: Cahit Acun
  Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği Cahit Acun 32 6,024 10-05-2011, 09:02
  Sardalya ziyafeti Cahit Acun 27 4,264 20-05-2010, 22:39

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi