Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suçüstü!!!
Tatar ben ve Erol Erdek'ten henüz döndüğümüzde bahçeye bir gözatalım dedik; bir de ne görelim bahçe talan ediliyor..
İşte suç üstü yakalananlar ....Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
gozluklu olan arkadas(ilk fotodaki) ,baslari olmasi lazim..
benim gozum oyle kestiSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:gozluklu olan arkadas(ilk fotodaki) ,baslari olmasi lazim..
benim gozum oyle kestiSiyirdim
Hayırdır kaptan sizin bahçede de vukuatı mı var yoksa..Siyirdim
Bul
vay vay vay ,bahçeye daldınız haa, yolda bir kaplumbağayı pert etmemiş olsaydım size yetişirdim belki ama kaplumbağanın cenazeydi definiydi derken biraz zaman kaybettikSiyirdim birde şu gıcık etti LPG Adapazarına göre resmen 35 kuruş daha pahalı bandırmada ,hayret...
Bul
o kaplumbagayı biz teyet geçtik keşke ufaktan sıyırsaydıkta tarlaya yollasaydık şimdi yaşıyor olacaktı.neyse ruhuna fatiha..
Bul
o gözlüklü olanı tanımıyorum kim ki oSiyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Hayırdır kaptan sizin bahçede de vukuatı mı var yoksa..Siyirdim

LeVrEkCi yazdı:o gözlüklü olanı tanımıyorum kim ki oSiyirdim
evet Mehmet abi....bizim taraflarda da gozuktuSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:o kaplumbagayı biz teyet geçtik keşke ufaktan sıyırsaydıkta tarlaya yollasaydık şimdi yaşıyor olacaktı.neyse ruhuna fatiha..
Abi son anda gördüm benzin istasyonuna girecektim zaten,lastik üzerinden geçmesin derken karterin muhafazasına denk geldi kabuk paramparça, şu anda araba hareket ederken acaip acaip sesler geliyor ön taraftan,yarın servis yolu gözüktü maalesef..
Bul
Bak şu işe Mahcup demek gizli gizli resmimizi çektiniz Bobo.
Ama resimlere bakarken bile ağzımın suyu aktı Smile ne yapalım eriklerde o kadar lezzetli olmasaydı.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bahçe tek kelimeyle harikaydı nasıl dayanabilirdik ki eriklerin çileklerin salataların tadı hala damağımda Gulumse teşekkürler herşey için...
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi