Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni sezon hayırlı geçsin inşallah
2010 yılı kış ayları bitti ve artık mayıs ayı ile beraber havalarda ısındı,
bundan sonra geceleri ailelerimizle bile balığa gidilebilir havalar var,hiç olmazsa ufak balık raporları bile olsa hızlanmaya sık sık rapor gelmeye başlayacaktır.
ben bu sene sezonu mecburen biraz geç açıyorum ama kısmetse haziran ayı itibarı ile tekneyi suya indirir balık raporlamaya başlarım,arada fırsat buldukçada boğaz raporlarını göndermeye başlıyorum.
yeni sezon hayırlı olsun 2/2 tebliğe uygun bol ve büyük balıklı geçsin inşallah.kazasız belasız bir sezon olsun inşallah.
herkese rastgele.
not:yönetimin geçmişte aldığı kararla raporun güzelliğine,balıkların büyüklüğüne,verilen uğraşa emeğe göre yönetim içinde kararlar verilerek 1 ay 2 ay 3 ay 6 ay 1 yıl gibi gold ve vip üyelikler verilecektir,şimdiden hayırlı olsun.
Bul
Herkese kasasız belasız bereketli bir sezon dilerim.Hayırlı olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisHayırlı ve bol avlar dilerim. nasıl olsa haziran 15 gelir,bizde başlarız.AlkisAlkisSeerf
bişey kalmadı hayrettin abi zaten denizdede bişey kalmadıki kalanları anca buluruz o zamana kadar,sizede hayırlı sezonlar.Seerf
Bul
Hayırlısıyla bol ve kocaman balıklı avlar diliyorum.Kazasız belasız İnşallah.
Bul
Herkese şimdiden rasgele Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Hayirli olsun herkese AlkisAlkisAlkis ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Hayırlısı olsun Alkis Bütün bahar aylarını denizden uzak geçirince insanın kurtları çok fena kaynıyor Siyirdim Yerimde bile durmak istemiyorum , iğne-kurşun gibi eksiklere bakıp fırlayıp gidebilirim bu akşam bile Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Hayırlısı olsun Alkis Bütün bahar aylarını denizden uzak geçirince insanın kurtları çok fena kaynıyor Siyirdim Yerimde bile durmak istemiyorum , iğne-kurşun gibi eksiklere bakıp fırlayıp gidebilirim bu akşam bile Smile
hiç durma nedim at kendini deniz kenarına,tutsanda olurrr tutmasanda Seerf
Bul
Hayırlısı olsun Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:hiç durma nedim at kendini deniz kenarına,tutsanda olurrr tutmasanda Seerf

Nihat'çım az önce markete giderken çok az yağmur yağdı , bulutlar çok kapalı idi. Şimdi gözlerim havada biraz bulutların aralanmasını bekliyorum Smile Yoksa bu saate kalmazdım . Balık olsun olmasın gittiğimde uzun kalmayı çok seviyorum . Hatta rahat durmayıp bir arkadaşı da balık için ayartmaya çalışıyorum Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni takvim hk yalova tatar 3 1,087 13-03-2016, 13:11
Son Yorum: yycolak
  Yeni aldiğim oyuncaklarim... YaKaMoZ 21 3,886 25-02-2015, 12:17
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yeni Kamış ve Makine ? sefer 2 1,370 26-05-2014, 10:31
Son Yorum: sefer
  Yeni üye oldum amatörüm yardım :) cimbom01 15 2,937 03-03-2014, 12:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  Yeni Oyuncaklarım HAŞİM77 36 5,849 12-10-2012, 15:51