Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mini Almanya tatili
Esimin yegeninin dugunu nedeniyle org.gelememistim.O tarihte Almanya`da olmam gerekiyordu.Guzel bir tatil oldu.Dugunu yaptik,kalan az gunude degerlendirmeye calistik.Degisik ulke ve yerler gormek cok guzel.Buralarin,temizligi,degisik mimari yapisi,tarihinden kalan eserleri gormeye degerdi.Sadece dikkatimi ceken ,bir durum daha varki,yazmadan gecemiyecegim.Cok fazla bir hayvan sevgisi gozlemledim.Hemen-hemen herkezin neredeyse bir kopegi var...

NOT:Buradan da gencelerimize ,mutluluklar diliyorum....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
[Resim: attachment.php?attachmentid=26582&stc=1&...1274292357] mesleki uyarıSiyirdim acaba oraya hayvanlar için umumi wc açsammıHappy
abi bu pozlardan sonra manken ajanslarından teklif alabilirsin,Seerf
fotolar için teşekkürler Faruk abiAlkis
Bul
Faruk,iyiki mini gezi Hollanda bile gezine dahil olmuşHappytokalaştığın amcamın durumunu neolakiGulumseAllah içine sindirsin keyifli tatil olmuşAlkisgençlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerimSeerf
Bornova - izmir
Bul
farukcum mankenlere taş cıkartmışsın valla nazara gelmesakın genclere ömürboyu mutluluklar diler görüntüler için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
mana ile memleketler görüyorsun harika resimler hatta tahta oturmuşsun kral faruk bile olmuşsun evlenen gençlere ömür boyu mutluluklarAlkisGulumse Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
güzel fotolar,hayatımın 14 yılı oralarda geçti,özlemişim,yeni çifte mutluluklarAlkis
Bul
Faruk abi güzel bir gezi olmuş. Değişik kültürleri tanımak çok güzel.
Aynı olay Fransa'da da vardı. Seke seke yürümek zorunda kalıyor insanSiyirdim Dikkat etmek lazımBobo
Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerim...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yeni evli çiftlere hayat boyu mutluluklar dilerim,ikisinede sabırlar dilerim Smile,
hani benim limonata pastamSeerf?
Bul
Alkis Aretlik güzel mini bir tatil olmuşAlkis harika fotolar Alkis
Yeni evlilere ömür boyu mutluluklar Seerf
Bul
Düğün manasıyla güzel bir gezi olmuş Seerf dikkatimi açık renkli limonata çekti Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mini Uludag tatili Albatros-gr 55 7,114 30-12-2009, 16:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Bodrum tatili murki 8 1,819 28-07-2008, 12:34
Son Yorum: yalova tatar
  bir tatili daha geride bıraktık ERDEKLİ ŞERİF 7 2,040 20-08-2007, 13:29
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi