Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sapanca 26 mayıs gecesi......
yer;Sapanca gölü
İğne;6-7 no,siyah
Yem; kurt
Yemleme;mısır ve ayçiçeği küspesi
hasılat ;21 kızılkanat

resimleri yükleyeceğim diye hayatım karardı, tam hallediyorum derken mozilla çöküveriyordu,tüm upload siteleri bana kıl olmuş galiba,balık tutmak bişi değilmiş resimlerini koymak daha zor yaw,10 fotodan anca 3 ü burada , azmettim bunuda becereceğimSiyirdimHappySeerf

[Resim: 28k4t4x.jpg]

[Resim: rva977.jpg]

[Resim: 2myt214.jpg]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkistebrikler ömerim.beklediğine değmiş.Nayirolamazya hiç çıkmasa,tık demese?Happyafiyetle götür ,yarasınnn.HappyHehe
Hayrettin abi göl çarşaf gibiyken fosfor seyretmek başka oluyor, bu kızılkanatlarında bir gelişi varki sanki aynalı çekiyorsunHappy afiyetle götürme konusuna gelince ,inşallah yanımda çalışan eleman yarın öğlende bakacak onların icabına,Siyirdim
Bul
Ooooooooo Ömercik baya marifetlerin varmış seninHappybereketliolsunAlkis
Bul
oooo ömerim aman nazar değimesin, maşallah hasılat bence çok güzel. afiyetler olsun ilk resimde yaptığın avın keyfi doyasıya var. böyle güzel avların her daim olur inşallah selamlar.AlkisSeerfAlkisSeerfAlkisGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Org sonra Sapancanın keyfinide iyi çıkarmışsın ÖmerAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
ömer resimleri siteye direk yükleyebilirsin,büyük ihtimal boyutları küçültmeden veya jpg yapmadan denemiş olabilirsin,resim yüklemesi en kolay forum bizimkidir aslında.
balıklara gelince bereketli olsun ortak güzel olmuş bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
Tebrikler ömer afiyet olsun.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Omer..kizilkanatlar,cok guzel ..afiyet olsun..Seerf
seneler once bizde burada kizilkanat tutardik,toprak solicani ile..fakat gunduz..
siz gece avi mi yaptiniz?
daha da bollarina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ohne guzel maşallah ben orda hep balık yok dıye bılıyodum ögrenmiş oldum patronun yazlıgına gelınce bende denerim.AlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
levend yazdı:Ooooooooo Ömercik baya marifetlerin varmış senin bereketli olsun
tuzlu suda attınız havanızı tabi beceriksiz durduk değilmiHappysağolasın cümleten Smile
bahriyeli yazdı:oooo ömerim aman nazar değimesin, maşallah hasılat bence çok güzel. afiyetler olsun ilk resimde yaptığın avın keyfi doyasıya var. böyle güzel avların her daim olur inşallah selamlar.Seerf
abi sağolasın, ilk resimde daha hasılatı görmeyi bırak daha siftah yapamamıştım,sıyırdığımın resmidir o Siyirdim
orhanekmekci yazdı:Org sonra Sapancanın keyfinide iyi çıkarmışsın ÖmerAlkisbereketli afiyet olsun
Sağolasın Orhan abi ,sakin bir Sapancanın tadı başka...
LeVrEkCi yazdı:ömer resimleri siteye direk yükleyebilirsin,büyük ihtimal boyutları küçültmeden veya jpg yapmadan denemiş olabilirsin,resim yüklemesi en kolay forum bizimkidir aslında.
balıklara gelince bereketli olsun ortak güzel olmuş bereketli olsun rastgele Seerf
ama ortak çok teferruatlıymış yaw, otomatik boyutlandırmanın gözünü seveyim,
sağolasın abi, bir dahaki orga kadar saklardım balıkları sana ama eleman gövdeye indirmiş bu öğlen Siyirdim
HAŞİM77 yazdı:Tebrikler ömer afiyet olsun.Alkis

Sağolasın Haşim abi, eyvallah...
Albatros-gr yazdı:Omer..kizilkanatlar,cok guzel ..afiyet olsun..Seerf
seneler once bizde burada kizilkanat tutardik,toprak solicani ile..fakat gunduz..
siz gece avi mi yaptiniz?
daha da bollarina insallah
rastgele
Eyvallah Faruk abi sağolasın.kızılkanat tatlı sucuların ilk gözağrısıdır, ben hala o ilk sınıfta sınıf tekrarındayımSiyirdim
nedense Sapancada gece tutuluyor bu balık abi...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Mayıs kısa turna avı kovboy 6 1,918 24-05-2014, 08:38
Son Yorum: orhanekmekci
  2014 nisan,mayıs tahsinm tahsinmersin 8 1,622 23-05-2014, 20:54
Son Yorum: tahsinmersin
  cuma gecesi balıkları erdekli yücel 11 2,032 19-05-2014, 22:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Mayıs... Boğaz'da siftah :) maxtar 19 3,207 08-05-2012, 17:37
Son Yorum: bucalıfikret
  15 mayis 2011 imarette balik avimiz yakamoz.gr 49 8,048 26-05-2011, 00:13