Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marinanın sardalyaları
yer: izmit marina takım:yeşil simli çapari 0,10-0,22 zaman:3saat 28/05/2010 bu gün marinaya gittim deniz ana bana bu balıkları verdi [Resim: sevimli.gif][Resim: sevimli.gif]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
bereketli ve afiyet olsun recep abiSeerf tavalık balık çıkmış devamına rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Afiyet olsun abi,Seerf tabaktaki görüntüleri çiğ çiğ ye beni diyor sankiSmileAlkis
Bul
cevap yazan tüm dostlara teşekkürler..saygılarımlaAlkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
recep eline emeğine sağlık afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Akşam tavalık çıkmış maşallah ,afiyet olsun RecepSeerf
Bornova - izmir
Bul
Ekmeden bizlere bereketini sunan denizana için şükürler olsun Affet Ellerine sağlık Abi Alkis Nice balıklı avlara , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Recep abi bereketli olsun sardalyalar pırıl pırıl..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bereketli olsun recep abi kısmetini almışsın afiyet şeker olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Recep sardalyalar piril-piril...Alkis
afiyet olsun..Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: