Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayırlı olsun
Merhaba eski dostlar, abiler, kardeşler.

8 aydır siteye giremiyordum bu bana büyük üzüntü veriyordu. Öyle ki yemekten içmekten kesildim iş vereme kadar gitti. Nihat abi sağ olsun yeni şifremi verdi yine unutmuşum. Kendimden utandım. velhasıl, sizlere yeniden kavuşmak, doyasıya balık tutamamaktan (hala aynı beceriksizlikteyim) çok mutluyum. eskiden amatorbalikci.net için yazdığım parçanın linkini veriyorum. hayırlı olsun Smile

http://www.dailymotion.com/video/xa13mn_...arks_music
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
hoşgeldin burhan kardeşim 8 ayda neler değişti merak ediyorum hayatındaGulumseSeerf
Bul
hoşgeldin burhan kardeşim valla özledik seni. nihat abinin elini öp kaçıncı şifre unutuşun bu hoşgeldin koşgeldin.AlkisGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Burhan hosgeldin....Seerf
Nihat sana bir yardim etsin..sifre filan gerekmesin..olmaz mi?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:hoşgeldin burhan kardeşim 8 ayda neler değişti merak ediyorum hayatındaGulumseSeerf

Valla işin ekonomik boyutu hiç bi zaman değişmedi. 8 aydır çalışıyordum 2 hafta oldu işten çıkalı. Smile iş arıyorum şimdi. öğrencilerim var, bazen web tasarım işleri alıyor onları yapıyorum. hayat standartların altında. Ben yine aynı ben abi değişen hiç bişi yok. Bıraktığınız gibiyim Smile) 1-2 kere balığa gittim, birisinde bir tek vuruş bile alamazken ötekinde kıbrıs oltayla koca 2 kefal tuttum. hehehe olta yapmayı hala öğrenemedim. rezillik valla Smile)

bahriyeli yazdı:hoşgeldin burhan kardeşim valla özledik seni. nihat abinin elini öp kaçıncı şifre unutuşun bu hoşgeldin koşgeldin.AlkisGulumse

abi valla doğru söylüyosun ben hep girmeye çalışıyodum ama olmuyodu. Çok şükür bugün girebildim siteye. Hepinizi çok çok özledim yemin ederim Smile Beni özleyenlere sevenlere sayanlara selam olsun SmileSmile
Bul
Albatros-gr yazdı:Burhan hosgeldin....Seerf
Nihat sana bir yardim etsin..sifre filan gerekmesin..olmaz mi?Siyirdim

Abi hoş buldum sağ olasın Smile
Bul
Tekrar hoşgeldin Burhan Alkis Notaları ve akorları unutman zor olduğuna göre bir akoru şifren yaparsan unutma şansın azalabilir Siyirdim Bu arada şarkı harika idi , emeğine sağlık Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
sana özel şifre verdim artık unuttum deme ba aşüphe ederim senden Siyirdim,
kefalleri resimlemediğin için inanmam hayatta inanmam senin koca dediklerin kesin 15 cm dir Gulumse,
Bul
thunderbolt yazdı:Tekrar hoşgeldin Burhan Alkis Notaları ve akorları unutman zor olduğuna göre bir akoru şifren yaparsan unutma şansın azalabilir Siyirdim Bu arada şarkı harika idi , emeğine sağlık Alkis

Sorma nedim abi. nicklerimi unutuyorum, şifreleri unutuyorum öyle 3-4 ay siteyi izliyorum Big Grin biliyorum nihat abiye sorsam söylemeyecek kızacak diye. sonra birşey oluyo şifrem ve nickim geliyo siteye giriş yapıyorum. bak gör yine unuturum öyle izlerim 2-3 ay daha Big Grin
hoş bulduk abicim teşekkür ederim Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:sana özel şifre verdim artık unuttum deme ba aşüphe ederim senden Siyirdim,
kefalleri resimlemediğin için inanmam hayatta inanmam senin koca dediklerin kesin 15 cm dir Gulumse,

valla 35-40 cm den biraz daha azdı yani 20 cm civarı ama büyüktüler yine Smile Big Grin kadıköy eminönü vapur iskelesinin ordaki çay bahçesinin yanında tuttum. sonra iskele görevlisi gemi gidince gördü "galhın la doparlanın burda balıh yasssah!" dedi.. kalktık geldik bizde ama yakın bölgelerde olacak organizasyonlara katılırım bak. takım yapmam yemden anlamam. oltamı hazırlarsınız atar çekerim Big Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hayırlı olsun HK-18 20 2,396 22-06-2016, 03:09
Son Yorum: Lapsetur
  geçmiş olsun yalçın çolak.. bucalıfikret 14 2,280 25-08-2015, 10:40
Son Yorum: Hamido
  Geçmiş olsun Yalova Tatar HAŞİM77 19 2,495 20-08-2015, 22:17
Son Yorum: turna
  Geçmiş olsun HAŞİM77 18 2,426 11-04-2015, 17:05
Son Yorum: doktor