Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek sezonunu açtım.
Siteye giremediğm ama avlara devam.

Günlerdir Ankara da havaların yağmurlu olması neredeyse balık avını unutturacaktı, Cumartesi Pazar eve kapandık kaldık, pazartesi günü havalar güzel yüzünü göstermeye başlayınca derin bir oh çektim, haftalık hava raporlarına göre de bu hafta sonuna kadar havalar güzel gidecekti, hemen ben Perşembe günü için kendi pragramımı yapıp levrek takımlarını hazırlayıp arabanını bagajına hazır kıta yerleştirdim. Bu arada da devamlı ava gittiğim arkadaşım Fevzi yi devamlı taciz edip onuda kandırdım, bende her zaman fazla takım bulunur, en sonunda yarım günlük izin almış, 14,30 buluşma yerinden Fevzi yi alıp Arabanın direksiyonunu hemen Kurtboğazına doğru çevirdik, 15,30 da Kendi özel yerimize geldik, in cin top oynuyor bütün kıyı şeridi bizim deyip at çeke başladık, ilk siftah arkadaşdan den geldi, aradan 15 dakika geçti üç kişilik bir gurup geldi ellerinde iki olta bir tırıvırı yapmayın etmeyin dedikse de anlatamadık, bu arada balıklar sıralanmaya başlayınca nasıl tutuyorsunuz ne takıyorsunuz diye başımıza üçüçtüler, koca kıyıda neredeyse omuz omuza olta attı, bizim oltaya gelecek balıkları kendileri kapmak için. Getirdikleri oltalar 0,40 misina sarılı atıyorlar gitmiyor, işi bıraktım onlara biraz ders verdik misinalarını değiştirdik gırgır şamata çocuklardı fazlada kızmadım , biraz bir şeyler öğretmeye çalıştık.saat 18,00 gibi mesayi çıkışı eline oltayı alan gelmeye başladı bir ara 18 kişi saydım , balık tam iş yapacak hava çisilemeye başladı geldiğimiz yol dik ve toprak yol olduğundan takımları toplayıp avı sonlandırdık, hemen kendimizi ana yola attık ki aman tanrım felaket yağmur başladı, orada kalanlara çok üzüldüm, bir daha tedbirsiz ya yola çıkmazlar yada balık avını unuturlar.

İşte resimler.
Bu akıllı ben deniz.
[Resim: vpyot4.jpg]
[Resim: 21wps7.jpg]
Arkadaş da garibim yemek yemeden işden geldi.
[Resim: wccnxw.jpg]
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Mehmet abicim paylaşım için teşekkürler, çok güzel bir balık avı yapmışsınız ve aynı zamanda havayı taip etmenizde çok doğru olmuş.AlkisAlkis

Yalnız ben resim falan göremedim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
mehmet abi kısada olsa güzel zaman geçirmişsin levreklerde tavalık olmuş.. yağmur konusundada tecrübe konuşmuş.. ayrıntılı rapor içinde teşekkürlerAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bereketli olsun mehmet abi,
yemek yemeyen arkadaşınıza hemen orada bi servis yapsaymışsınız güzel olacakmışGulumse
bereketli olsun abi devamınıda bekliyoruz rastgeleAlkis
Bul
bereketli ve afiyet olsun mehmet abi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
maşallah maşallah. ben o gibi durumlar için yanınızda bir adet el yapımı el bombası bulundurmanızı tavsiye ediyorum. arka cebine koyup kaçın Smile
balıklar süper tebrik ederim.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
Uzun bir aradan sonra balık avı paylaşımınGulumsetebrikler Mehmet abiAlkisayrıca gençlere örnek davranışlarınla ön ayak olmuşsun yağmurdan sonra olayı daha iyi kavrayacaklardırHappybereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Mehmet abi,raporunu okueken,vay dedim sakin bir yerde av yapmak ne kadar guzel diye dusundum..fakat o neHi..raporun devaminda ,oltayi kapan oraya gelmis..
neyse siz tavaliklari cikarmissiniz..bereketli ve afiyet olsun..Seerf
iyiki erken kacmissiniz,boyle durumlarda tedbiri elden birakmiyacaksin..
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
mehmet abi eline sağlık afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
rastgele iyi avlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,879 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,540 29-12-2016, 08:49
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,381 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,344 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,907 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  Atcekte saniye saniye levrek avim iyi seyirler SpinAvcısı 18 3,104 15-01-2016, 08:45
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,400 15-01-2016, 08:42
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,651 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,122 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,604 09-10-2015, 22:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi