Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
canım sardalya çekti
bugün işten eve gelirken baktım millet sardalya tutuyor,
hanımı aradım gelin balık tutalım dedim ve tarabya otelinin önüne gidip olta atmaya başladık,
1 saat kadar akşam yemeğini çıkarttık,hava kararırken balık o kadar bollaştıki çapariyi 5 metre önümüze atıyorum doluyordu.
akşam yemeklik tutup avı sonlandırdık.
balıkları yağlayıp ızgara yaptık ama pek hoşuma gitti diyemem keşke tava yapsaydık.
balık bahane stres atmaya güzel oldu.bu ara balık tutmak yada yemek isteyen boğzda bol bol sardalya tutabilir,heryerde çok bol tutuluyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Maşallah bereketli olsun nihatGulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bereketliolsun.İyi stres atmışsın.Bana verdiğin çapariyemi aldın.Öyleyse 50 10 adet spariş verebilirmiyiz.
Bul
levend yazdı:Bereketliolsun.İyi stres atmışsın.Bana verdiğin çapariyemi aldın.Öyleyse 50 10 adet spariş verebilirmiyiz.
evet levent o çapariler çok güzel iş yapıyor,mehmet ali abiye bende vereceğim sipariş.
Bul
abi ne guzel gitmiştir taze taze eline saglık.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Nihat hem stres atmissiniz,hemde yemeklik cikmis..afiyet olsun..Seerf
bencede,tava yapsaydiniz daha iyi olurdu,cunku bende tavasini daha cok seviyorum...
sardalya bollugu olmasi guzel haberAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sardalyanın tavasını tek geçerim NihatSeerfyinede taze taze ızgarası iyi gitmişdir.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Izgarasınada az kaldı şöyle bir yağlansın tadına doyum olmuyor.Bobo
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
deniz kenarında olanlar çok şanslı canım çekti at çapari kap balıkları.. afiyet olsun dostum güzel görünüyorlar.. şu an istanbulda olsam kesin deniz kenarındaydımAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Oh , ne güzel ailecek zevk yapmışsınız Alkis Geçen ben de balıkta denizde kaynayan gümüşleri görünce içim bir kıpırdadı ama pulluya gitmiştim Siyirdim Afiyet olsun Nihat Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi