Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saray 4.geleneksel bahar ve kÜltÜr festİvalİ
Değerli Arkadaşlar...

Her sene yaparak geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirmeye hazırlandığımız Saray Bahar ve Kültür Festivalinin bu hafta sonu ,cuma-cumartesi ve pazar günü üç gün sürecek şekilde yapılacağını duyurmak ve arzu eden tüm arkadaşlar davet etmek için bu konuyu açtım.

Festivalimizde çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri ile yerel müzik topluluklarına ve sanatçılarına ilaveten Haluk Levent-Candan Erçetin ve Volkan Konak konserleri olacaktır.

Gelmek isteyen ,yolu bu tarafa düşen ve bir bakalım diyen tüm arkadaşlarımız davetlimizdir..

Çok yoğun günler geçirdiğimiz için çeşitli yazılarına cevap veremediğim tüm Arkadaşlarımdan özür dilerim..

Sevgiler..
Bul
bahar ve yaz aylarında zellikle tekirdağdan sonraki illerde bu tarz şenlikler çok yapılıyor çokda güzel geçiyor,
şimdiden hayırlı olsun.
Bul
ahmet abi yakın olsam gelirdim nasip hayırlı olsun.
Bul
Dörtüncü Saray Bahar ve Kültür Festivalininiz hayırlı olsun Sevgili Ahmet.Keyifli saatler geçirmenizi dilerim.Davetin için teşekkürlerGulumse
Bornova - izmir
Bul
Hayırlı olsun. Gelmeyi çok isterdim gerçekten. Bu tarz şenliklerde bol bol fotoğraf çekip güzel dostluklar kurmak gerekiyor.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
davet icin tesekkurler Ahmet abi....Seerf
cok uzel olacagi kesin...Alkis
birde su dukkandan istedigimiz zaman kacabilme imkanimiz olsaSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
geliriz ahmet abi şenlik gönlünüze göre olsun.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
allah muhabetinizi arttırsın neşeniz daim olsun ahmet abim bu sezon kesin ziyaret etcem seni abi tavşana anlarsın sen.Siyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Teşekkürler ahmet abi kısmet diyelim. Tabiki saraya gitmişken birde karadenize inicen kıyıköyde balık ve yol üzerinde satılan manda yoğurdu offf canım çekti yaa.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
hayırlı olsun abi iyi eğlenceler kolay gelsinAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum