Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ödülü kazanmak istemezmisiniz ?
arkadaşlar ege bölgesinde çupra balığının yerini tam olarak tespit eden arkadaşımız lütfen yycolak (yalçın ) arkadaşımıza haber veren arkadaşımıza ödül verilecektir Siyirdim ödülün resmini yarın akşam göndericemBoboHeheSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok zor bulunan balık mı bu abi ödül falan baya iyiymiş Alkis
Bul
uA1905 yazdı:çok zor bulunan balık mı bu abi ödül falan baya iyiymiş Alkis
mehmet ege bölgesini balığı tutmayanı dövüyorlar yalçın abin için çok zor Siyirdim
Bul
yalçın abi bu yapılırmı sana yaww,valla ben senin yerinde olsam yemem içmem balık peşinde kalırım şu çuprayı tutarım Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi bu yapılırmı sana yaww,valla ben senin yerinde olsam yemem içmem balık peşinde kalırım şu çuprayı tutarım Seerf

Yalçın abi balıga çıkar sımdı gece saatlerinde getirir balıgı Bobo
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi bu yapılırmı sana yaww,valla ben senin yerinde olsam yemem içmem balık peşinde kalırım şu çuprayı tutarım Seerf

nihat bugün bütün arkadaşları aradı bana çupra yakalatın başka birşey istemiyorum dedi Siyirdimperşembe sabah gidiyoruz bana gelenleri onun oltasına kovalıcam.Siyirdim
Bul
uA1905 yazdı:Yalçın abi balıga çıkar sımdı gece saatlerinde getirir balıgı Bobo

bensiz gitmez muratım oltaları kim hazırlar ben yokken.Siyirdim
Bul
Fikret abi ege bölgesi demişsin ama şimdi böyle deyince çipura çiftlikleri de dahil oluyor,, tanıdık arkadaşta var bir çiftlikte hala kovulmadıysa, olmadı ondan rica ederiz havuza olta atarsınızSiyirdimHappy
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:Fikret abi ege bölgesi demişsin ama şimdi böyle deyince çipura çiftlikleri de dahil oluyor,, tanıdık arkadaşta var bir çiftlikte hala kovulmadıysa, olmadı ondan rica ederiz havuza olta atarsınızSiyirdimHappy

muratım fark etmez deniz veya çiftlik yeterki çupra olsun yalçın için.Siyirdim
Bul
Yalcin..
bu haberin altinda kalinmaz..Siyirdim
Yalcin.... artik su cipurayi tut be kardesimSeerf
hepimiz rahatlayalim..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi