Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13kg aynalını videosu
arkadaşlar anca balığı yakaladıktan sonra çekim aklımıza geldi. keşke uzunum olsaydı balığı alırken çekim yapardı benim için çok büyük kayıp oldu.. fakat bunada şükürGulumse
http://www.dailymotion.com/video/xdv5gt_...so26_sport
[DM]xdv5gt[/DM]

http://www.dailymotion.com/video/xdv5ny_...ykan_sport
[DM]xdv5ny[/DM]
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
valla başkan üstüm külenmesin diye kaldırmıyo galiba arabım BoboSiyirdimHehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
arabım seyrine doyum olmuyor valla neşeli kahkahalar eşliğinde süper görüntüler. başkan kaldıramadı yerden balığı, derya kuzusu bu olsa gerek. süper trofe balık, yabancı balık sitelerine girer bu av. neşeniz avınız hep böyle güzel olsun. başkanıma ve sana gönülden tebrikler selamlar rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Arabım yolumuzu zorla sizin meralara çevireceksin bu gidişle, seyrine doyum olmuyor. helede sizin gibi iki güzel insan varsa içinde aman aman. Tekrar tekrar tebrikler, teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
Bul
gerçekten seyrine doyum olmuyor,biz amatörlerin çekim anındaki heyecanı mutluluğu sesinin titremesi bambaşka bişey,
sen bu avı hayatın boyu unutamazsın dostum ben bile unutamam bu avını AlkisAlkisAlkis
Bul
Arabın kanayan yaraya tuz basıp durma zaten iki haftadır balığa gidemiyorumSnifsinf sende ikide bir uzun olsaydı deyip duruyorsun şimdi işi asıp kaçacağım balığa bakSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ne canlı balıkmış, kuzu maşallah kuzu...
Bul
Muhteşem bir balık,karasazan tatlısuda az çıkar.Lakabın gibi balıkta siyahSiyirdimhüseyin abi emeğinize değmiş.Ne tür yeme düştü merak ettim?Mısır takıp iğnenin ucuna sarıüzüm takıyorlarmış.Kısmet olursa bende bunu deneyeceğim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Daha irilerini de göreceksin inşallah Hüseyin o zaman sudan çıkışını da kaydedersin dert etme..Alkis
Bul
yalova tatar yazdı:valla başkan üstüm külenmesin diye kaldırmıyo galiba arabım BoboSiyirdimHehe
yok abi balığı düşürmeyeyim zedelenmesin diye
bahriyeli yazdı:arabım seyrine doyum olmuyor valla neşeli kahkahalar eşliğinde süper görüntüler. başkan kaldıramadı yerden balığı, derya kuzusu bu olsa gerek. süper trofe balık, yabancı balık sitelerine girer bu av. neşeniz avınız hep böyle güzel olsun. başkanıma ve sana gönülden tebrikler selamlar rastgeleAlkisAlkis
a.s ismailim teşekkür ederim utandırma beni
ustam61 yazdı:AlkisAlkistebrikler Arabım .çekimler çok güzel.keşke kamerayı sabitleseydiniz de balığı öyle kıyıya alsaydınız.tekrar tebrikler.AlkisAlkisSeerf
öyle bir aparat yok abi her zamanda denk gelmiyor işte makina çantadaydı balığı çekerken aklıma bile gelmedi kaçıracam korkusu ile inşallah bidahakine
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dalgalı havalarda karadan balık avı videosu Salih Reis 9 3,304 23-06-2013, 16:56
Son Yorum: alyanakçı45
  zeytineli org çupra videosu bucalıfikret 134 21,814 01-02-2013, 22:27
Son Yorum: Antepli 27
  10.04.2012 Bugün Galata Köprüsü Kefal avı Videosu hamsi58 14 5,040 14-09-2012, 17:37
Son Yorum: denizbilimci
  araphüso 2011-- 2 adet aynalı videosu :) araphüso26 42 8,401 04-01-2012, 13:22
Son Yorum: araphüso26
  Yılın videosu. Yakaladığımız Dev İsrail Sazanı :))) rusan 30 6,908 31-07-2010, 16:57
Son Yorum: gobekbalığı
  sarozdan sinarit videosu LeVrEkCi 41 7,396 12-08-2008, 08:53
Son Yorum: fotokopici
  geçen haftanın videosu LeVrEkCi 16 3,937 29-03-2008, 20:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  2 adet Narlı Videosu GURHAN 17 3,855 11-03-2008, 23:01
Son Yorum: boranmursel
  sizlerle tanışma videosu adapot 23 4,164 09-12-2007, 00:28
Son Yorum: Erdekli Kamil
  yabancı av vıdeosu.dev yayın ve sazanlar blue_zaire 0 1,995 25-09-2007, 18:15
Son Yorum: blue_zaire

Hızlı Menü: