Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatil dönüşü balıkçılığım
İzmir-Karaburundan 12 Haziran döndüm ve hemen sonraki günü 13/7/2010 akşam üstü saat 20,00 gibi İmaret limanına gittim , hem sandalımı kontrol ederim dedim hem de tatilde yanıma aldığım olta takımlarını sandala koyarım manasıyla balıkçılık ta yaptım SiyirdimLimanın yanındaki yemci Ahmet abi denizde değildi , bereket yanıma buzlu mamun almıştım , Limanda Faruk (Albatros gr) ile karşılaştım sirtiden dönüyordu ,
Hemen rotamı karagöz merasına çevirdim , merama varınca ne göreyim profesyonel balıkçılar ortalığı ağ doldurmuşlar Hi ve hemen yakınlarda yeni keşfettiğim meraya yollandım , orada ağ mağ yoktu demirledim ve ilk balığı hemencecik tuttum bir eşek isparisiydi Smile arkası geldi Çok güzel keyifli balıkçılık yaptım , herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim 76
Oltalar klasik hırsızlı mercan takımı ,iğneler çapraz No 3 ve 4
Yem buzlu mamun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ne yalan söyleyim ben tavadakilere bayıldım bu saatte.Gulumse
Bul
Tebrikler AhmetAlkisyeni meranda buzlu mamunla bunlar geldiyse taze yemle daha bereketli olacağı kesin.Afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Adaşım..

Yanlız bana bakarken kısaları yak...Uzunlar gözlerimi alıyor..Siyirdim

Bereketli olsun..Rastgele...
Bul
Ahmet Abi güzel bir av yapmışsın Alkis Mercanlar tavada daha güzel bir kırmızıya dönmüş , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Tebrikler Ahmet.Alkis Affetmemişsin gene.
Bereketli ve afiyet olsunSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ahmet abi yeni merada süper bence,çeşit bol maşallah.afiyet olsun abi tava manzarasıda şahaneSmilepaylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Ahmet Abi tatil dönüşü keyifli balıkşılık yapmışsın. Yeni mera da bereketli anlaşılan Smile. Karagöz var, mercan var, mırmır da var. Tavadaki fotoğraf da çok güzel Seerf. Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
MAşallah bereketli av olmuş. Afiyet olsun. Balıklar tavada da şahane duruyor öfff.
Bul
ahmet abi güzel tatilin üzerine güzel bir balıkçılık ve sonrasında tavada balıklar Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatil maceram maceratorr 20 3,464 05-06-2012, 00:06
Son Yorum: makineci
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,855 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  Tatil Balıksız sayılır. SerenaY66 23 3,579 31-07-2011, 22:03
Son Yorum: ALTAYLI
  geç kalmış tatil raporu boranmursel 19 3,460 30-06-2009, 10:56
Son Yorum: doktor
  tatil amaclı balık keyfi ama hüsran meco007 11 2,850 07-10-2008, 09:45