Sevgili dostlar bildiğiniz gibi yaklaşık 1 aydır havalar yüzünden pek kıpırdayamadık.Ancak geçtiğimiz cumartesi günü denize çıkabildik.Skor yine oldukça iyiydi.3 adet sinarit (ikisi 5 kg civarı-resimdekiler),6 adet antenli mercan 1.5 ila 3 kg tanesi.Toplam 9 balık aldık.Yanlızca trofelerin resimlerini gönderiyorum.Sevgilerimle.
Ertan Bey sizin bu son kırmızılar beni de fena kızarttı Böyle bir sinaritleri değil yakalamak , canlısını bile görmedim Harika balıklar almışsınız , tebrikler Afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Tek kelimeyle harika balıklar maşallahErtan,bu trofelerin birtanesini çekerken birde video çekebilsenbu sene rüzgarada bi haller oldu acığa çıkmak bi tarafa yakın avlağa bile gidemiyorumbereketli avlarının devamına inşallah.Afiyetler olsun
ertan bey bu kadar güzel balıkların bol bol resimlerini videolarını ve ne takımla ne yemle kimlerle nasıl tutuldugunu bilmek görmek isterdik,
bereketli olsun rastgele.