Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"lapinavcısı" kendini aşmış...
Merhaba amatörbalıkçı dostları.
uzun bir çalışma sezonundan sonra temmuzun son haftası tatile çıktık. bu yıl tatil için eşimle balıkesir/burhaniyeyi tercih ettik. denizi çok güzel bizim hoşumuza gitti.
tatilde deniz olur da balık avı olmaz mı? pazar günü yerimize yerleştik pazartesi sabahın beşinde limanın kayalıklarında yerimizi aldık. o saatte bizden başka avlanan yoktu. 2 adet dip oltasını attım. bazen vuruş geliyor. derken bir tane ispari aldım. kepçeyi kayalıklardan suya salıp ispariyide içine attım. derken aradan biraz zaman geçti benim kepçe durduğu yerde hareket etmeye başladı. bende kedi balığı almaya çalışıyor zannettim. derken suyun içindeki daha önce hiç görmediğim şeyi gördüm. AFALLADIM.... sessizce kepçenin ağzının indirdim kepçeye almaya çalışdıysamda beceremedim.gitti 2 dk sonra tekrar geldi. yine kepçeleyemedim. üçüncü seferde başarılı olan ben oldum. balık artık kepçedeydi. yılan gibi kıvrılıyor çıkmaya çalışıyordu. ama nafile....
çok geçmeden toplanıp evin yolunu tuttuk. balık hala canlı ve kepçede durmadan hareket ediyordu. eve gelince mutfakta evyenin içine koydum ve ölmesini bekledim. öğleden sonra da balığı temizledim. ilk dokunana kadar bayağı zaman geçti. zira bende yılan fobisi var.
daha sonra bi gece eşimle sabahladık. orada da yine birtane yılan balığı ve ispariler çıktı. ilginç olan oltayla istakoz yakalamamız oldu.(istakoz olduğunu söylediler).
Daha bolları sizlerin olsun insallah....

[Resim: dsc05872z.jpg]
[Resim: dsc05873n.jpg]
[Resim: dsc05877h.jpg]
[Resim: dsc05882q.jpg]
[Resim: dsc05887j.jpg]
[Resim: dsc05886q.jpg]
[Resim: dsc05885y.jpg]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
Birazdan köye gideceğim. bakalım nasibimizde varsa kırmızı beneklinin pesine düşeceğim. zira kırmızı benekli yakalamayalı çoook zaman oldu.

Daha bolları sizlerin olsun insallah...
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
mera çok güzelmiş abdullah oradan her türlü balık almak mümkün olabilirmiş aslında.balıkesir civarından levrek haberleri çok geliyor,
ispariyi asansör sistemiyle salıp levreğede deneme yapabilirdiniz.
yılana benzeyen şeyin ne oldugunu anlamadım Gulumseafiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Nihat; Valla o balığın ne balığı olduğunu bende bilmiyorum. bana yılan balığı dediler. ne öyle bi balık daha önce gördüm nede dokundum.
Sabahladığımızda gün ağarırken dediğini yaptım ama takılan olmadı. rapala da salladım ama birşey takılmayınca çabuk bıktım. Neyse nasibimizde olanları aldık. gerisinide başka nasipliler alsın diyelim...
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
Yılana benzeyen Mığrı'dır.
Bul
Abdullah öncelikle tatilin tadını çıkarmışsın, tabii dediğin gibi denize gidilirde olta sallanmazmı nasibinde bunlar varmış ne diyelim bereketli olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Güzel bir tatile yeni ve ilginç avlar renk katmış.
Alkis güzel tecrübe için tebrikler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Abdullah o merada sabahlanıp levrek de aranabilirmiş Wink Ama yine de ilginç avlar yapmışsın Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
abdullah bereketli olsun tatilde güzel balıkta AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
İyi tatiller AbdullahSeerfyılan balığı dediğin mıgri balığının lezzetini nasıl buldunGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi