Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte ağ atanlar
Selam arkadaşlar
bu yıl gittiğim avda akşam saatlerinde karşı kıyıda sazlıkların önünde dolaşan bot dikkatimi çekti
yanımda bulunan dürbünle baktığımda iki kişinin sazlıkların önüne ağ attığını gördüm bota atladığım gibi yanlarına doğru küreklere asıldım önce iyilikle ağ atmamaları gerektiğini söyledim yasak olduğunu söylediğimde pişkinlikle bildiklerini söylediler geri toplayın diye uyardın tınlamadılar yanlarında jandarmaya telefon açıp ihbarda bulununca hemen sudan çıkıp kaçmaya başladılar tebiki bende peşlerinden gittim. yaklaşık 400 metre ağ suyun içindeydi yanlarında iki çuval daha ağ vardı
araçlarının plakasının resimlerini çektim

http://www.balikavi.tv/video/555/Ağcılar

http://www.balikavi.tv/video/557/A%C4%9Fc%C4%B1lar01

[Resim: 10072010e.jpg]

[Resim: 10072010001.jpg]

[Resim: 10072010003.jpg]

[Resim: 10072010004.jpg]

Son sürat kaçatılar tabiki Big Grin

[Resim: 10072010005b.jpg]

Artıkın ağ atamazlar çünkü atacak ağları yok [Resim: cheesy.gif]

ağlar kolluk kuvetlerinin gözetiminde imha edildi
Bul
Tek kelimeyle yazıklar olsun yetkililere teşekkürler.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Alkis davranışınız için teşekkürler Cengiz bey çok iyi olmuş. Bir daha hiç atamazlar inşallah.Keşke jandarma da her zaman bu kadar duyarlı olabilse.
Sazanları özledim...
Bul
Sevgili Cengiz..

Senin de bildiğin gibi ben bu olaydan ertesi gün haberdar olmuştum..Tabii ki bu kişiler oldukça şanslılar..Çünkü jandarmaya falan bildiriyorsun..Happy..Bu durum onlar açısından en hayırlı netice..Ve senin iyi saatine denk gelmişler..Ben hala senin kadar olgunlaşamadım..Siyirdim

Sonuç olarak ,öyle veya böyle biz istersek dünya değişir..

Tebrikler..Selamlar..
Bul
Cengiz ustam eline diline telefonuna sağlık,valla acaip sevindim,helal sana..şimdi tutup biyerlerini avuçlasınlarAlkisSiyirdimSeerf
Bul
Alkistebrikler CengizAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hala işin ciddiyetini anlamayan, hırslı insanlarla dolu etrafımız ne yazıkki. Bilinçlenmedikten sonra, sen istediğin kadar yasakla.
Bul
2. videoyu seyredemedim. yayından kalkmış olabilir diyo... tepki koymak çok güzel yinede bodozlma gitmemek lazım..ben çok iyi biliyorumki kara avı kontrollerinde resmi ormancılara bile silah sıkıyorlar.tebrikler. Tüm amatörlrrin yapması gereken doğru hareketAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cengiz bey davranışınız için teşekkürler, umarım iyi bir ders olmuşdur o insan müsveddelerine. A.E.O. Rastgele.....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
araphüso26 yazdı:2. videoyu seyredemedim. yayından kalkmış olabilir diyo...

linki yeniledim Wink
Arkadaşlar hepimizin yapması gereken budur;
tabikide sizlere benim gibi müdahale edin diyemem ama en azından yağmasak bile gürleyebiliriz
usulca yanlarına gidip ağ atmanın yasak olduğunu söylesek tınlamadıkları zaman hiç olmazsa 1-2 kare resimlerini çeksek, çekilen resimler, bu şahsiyetler için yayınlamasak bile; caydırıcı olacaktır
Gelin elele verelim çocuklarımıza çok daha güzel yarınlar bırakalım Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte teknemiz ALTAYLI 27 4,653 06-05-2008, 23:16
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi