Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilginç avcı rapala ve silikonlar
Sevgili arkadaşlarım,,

Araştırmalarım sırasında ilginç ve bir o kadar da avcı olan rapalaları sizler için resimledim.Bu rapalalar ve silikonlar Levrek avlarında bir hayli başarılı olmuşlar.Bilgi dağarcığınızda bulunsun istedim.

[Resim: zanderb.jpg]

ZANDER

[Resim: megabassgattaxparahatch.jpg]

MEGABASS GATTA PARAHATCH

[Resim: spintailshad.jpg]

SPİNTAİL SHAD

[Resim: wildeyeliveherring.jpg]

WİLDEYE LİVE HERRİNG

[Resim: yozurisashimiminnow.jpg]

YOZURİ SASHİMİ MİNNOW

[Resim: asuramontagenew.jpg]

ASURA MONTAGENE

[Resim: topgunstrbedbasslures.jpg]

TOPGUN STRBED BASS LURES
Bul
Hepsi birbirinden çekici Cahit abi. İnsanın hepsine sahip olası geliyorSmile
Son fotoğraftaki kalamar sahteleri ağırlıklı ise, jig için bile kullanılabilir. Antalya'da hemen hemen aynısını, içinde kurşun ile görmüştüm.
Paylaşım için teşekkürler...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bunlar çok hoşuma gitti tahminimce yozuri yine konuşturmuş..deneyip görmek lazım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Paylaşım için teşekkürlerAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
cahit abi paylaşım için teşekkürler .Alkis
Bul
Cahit bey,beni yine masrafa sokacaksınHappypaylaşım için teşekkürlerGulumse
Bornova - izmir
Bul
hakikaten ilginc sahteler..Hi
paylasim icin tesekkurler Cahit abiSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Benim ilgi alanım dışında kalsada,çok güzel görünüyorlar Cahit Abicim..Eline emeğine sağlık...Alkis
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Hepsi birbirinden çekici Cahit abi. İnsanın hepsine sahip olası geliyorSmile
Son fotoğraftaki kalamar sahteleri ağırlıklı ise, jig için bile kullanılabilir. Antalya'da hemen hemen aynısını, içinde kurşun ile görmüştüm.
Paylaşım için teşekkürler...Alkis

Evet,gerçekten çok ilginç ve güzeller.Levrek avlarında kullanılmış ve başarılı olmuş rapalalar imiş.Burada ticari bir amaç güdülebilir.Bu açıdan arkadaşlarıma almalarını tavsiye etmiyorum.Deneyelim ve görelim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunlar çok hoşuma gitti tahminimce yozuri yine konuşturmuş..deneyip görmek lazım.

Nihat,gerçekten çok müthiş güzel görünüyorlar.Ama iş yapar mı,yapmaz mı bilemiyoruz.Deneyip göreceğiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi