Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bu sefer istanbulda kimlerle görüşmedimki benim mekanda

tabi galata köprüsünden bahsediyorum ilk levent geldi yanıma sonrada nihatayak üstüde olsa biraz sohbet nihat ayrılmak zorundaydı o gitti biz leventle köprünün altına indik veriştirdik tavlanın gözüne sonuçmu 2-1 yayıncı galip

biraz gezdik bayramdan sonrada mehmet abi (lakerda) aradı tabi ben y,ne aynı adresdeydim oda geldi sağolsun biraz balık tutmaya çalıştık vermeyince gezmeye başladık sağolsun bilmediğim yerleri bayağı bir gezdik beraber rastgele balıkcıyada uğradık eee nede olsa eski istanbullu mehmet abi her yeri biliyor ayakda fazla kalmaktan ayaklar iflas edince ayrılmak zorunda kaldım mecburen ayak bilekleri kütük oldu benim burada en sonda dün mavruşgil aradı abi nerdesin unkapanındayım dedim eminönünde buluştuk onunlada adres aynı yine galata köprüsünün altı bir iki saatde onunlazaman geçirdik hoş sohbet bu gün dönüş hazırlıklarına başladım ama yinede bu sabahı unkapanında sardalyayla geçirdim öğleye kadar iki kilo kadar almışım bu bana yeter geyip evin yolunu tutdum yarın sabahda ankaranın yollarına düşeceğim işte bu forumda tanışmanın güzelliği fırsatını bulan bir araya gelmek için zamanını feda edebiliyor bu işin en güzel tarafıda bu olsa gerek galata köprüsünde buluştuğum bütün arkaşlara teşekkürler zaman ayırdığı için
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Kamil abi sana ve bütün buluştuğun güzel insanlara selamlar..Allah hiçbir şekilde muhabetimizi bozmasın

Yorumları: 4,310
Konuları: 155
sitemizin bi başka güzel tarafıda bu işte her il den arkadaşımız dostumuz var daha ne olsun sitemizin zenginliği işte seni ve tüm dostları kutlarım helal olsun sizlere saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Dostlarla beraber İstanbulun keyfini çıkartmışsın

bu arada deniz avcılığına iyi alıştın,tebrikler.Leventle karşılıklı tavla oyununda orda olmak isterdim
Bornova - izmir
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
teşekkürler arkadaşlar gerçekten harika bir olay bu tür buluşmalar
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Sevgili Kamil..
Geleceğinden haberim olsaydı ben bile bu gün gelebilirdim..Neyse..Bir dahaki sefere inşallah..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Kamil,guzel bulusmalar olmus..

muhabbetiniz daim olsun..

insan pembe foto makinasi

ile bir -kac fotograf ceker .....yani
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]