Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buluşma
bu sefer istanbulda kimlerle görüşmedimki benim mekanda Happy tabi galata köprüsünden bahsediyorum ilk levent geldi yanıma sonrada nihatayak üstüde olsa biraz sohbet nihat ayrılmak zorundaydı o gitti biz leventle köprünün altına indik veriştirdik tavlanın gözüne sonuçmu 2-1 yayıncı galip Bobo biraz gezdik bayramdan sonrada mehmet abi (lakerda) aradı tabi ben y,ne aynı adresdeydim oda geldi sağolsun biraz balık tutmaya çalıştık vermeyince gezmeye başladık sağolsun bilmediğim yerleri bayağı bir gezdik beraber rastgele balıkcıyada uğradık eee nede olsa eski istanbullu mehmet abi her yeri biliyor ayakda fazla kalmaktan ayaklar iflas edince ayrılmak zorunda kaldım mecburen ayak bilekleri kütük oldu benim burada en sonda dün mavruşgil aradı abi nerdesin unkapanındayım dedim eminönünde buluştuk onunlada adres aynı yine galata köprüsünün altı bir iki saatde onunlazaman geçirdik hoş sohbet bu gün dönüş hazırlıklarına başladım ama yinede bu sabahı unkapanında sardalyayla geçirdim öğleye kadar iki kilo kadar almışım bu bana yeter geyip evin yolunu tutdum yarın sabahda ankaranın yollarına düşeceğim işte bu forumda tanışmanın güzelliği fırsatını bulan bir araya gelmek için zamanını feda edebiliyor bu işin en güzel tarafıda bu olsa gerek galata köprüsünde buluştuğum bütün arkaşlara teşekkürler zaman ayırdığı için 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil abi sana ve bütün buluştuğun güzel insanlara selamlar..Allah hiçbir şekilde muhabetimizi bozmasınAlkisSeerf
Bul
sitemizin bi başka güzel tarafıda bu işte her il den arkadaşımız dostumuz var daha ne olsun sitemizin zenginliği işte seni ve tüm dostları kutlarım helal olsun sizlere saygılar.76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Dostlarla beraber İstanbulun keyfini çıkartmışsınAlkisbu arada deniz avcılığına iyi alıştın,tebrikler.Leventle karşılıklı tavla oyununda orda olmak isterdimHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dostlarla beraber İstanbulun keyfini çıkartmışsınAlkisbu arada deniz avcılığına iyi alıştın,tebrikler.Leventle karşılıklı tavla oyununda orda olmak isterdimHappy

abi canıma okurdu ballıda telofonlar kurtardı beni Bobo bir insan bu kadar ballı olur yani yenene kadar bileklerim yoruldu valla Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
teşekkürler arkadaşlar gerçekten harika bir olay bu tür buluşmalar Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:abi canıma okurdu ballıda telofonlar kurtardı beni Bobo bir insan bu kadar ballı olur yani yenene kadar bileklerim yoruldu valla Hehe
İnsan bi tiyo verir,bir kaç telefonda ben açardımHappy
Bornova - izmir
Bul
Sevgili Kamil..

Geleceğinden haberim olsaydı ben bile bu gün gelebilirdim..Neyse..Bir dahaki sefere inşallah..
Bul
arkadaşlar muhabbetiniz daim olsun gezginci izmire gel diyeceğim fakat senede 2.3 izmirdesin org görüşmek üzere.AlkisAlkisAlkis
Bul
Kamil,guzel bulusmalar olmus..Alkismuhabbetiniz daim olsun..Seerf
insan pembe foto makinasi Siyirdimile bir -kac fotograf ceker .....yani
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  antalyadaki ilk buluşma RIFAT YAMAN 6 1,847 17-01-2007, 17:36
Son Yorum: harslan1978

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi