Yorumları: 2
Konuları: 2
Merhaba,
Arkadaşlar internet explorer anasayfam kilitlendi, düzeltemiyorum, yardım edebilirmisiniz.?
by Gucci20Boy
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hepfilm202 yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar internet explorer anasayfam kilitlendi, düzeltemiyorum, yardım edebilirmisiniz.?
by Gucci20Boy
Birazdan yardım gelir.Uzmanlar henüz aramızda değil.Sağlıklı günler....
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
yeğenim benimde kilitneliyor arada sırada resetliyorum düzeliyor bir resetle bakalım .
bucalıfikret yazdı:uzmanlıkla halakası yok başına gelen bilir .
Yapma beah.Sen harikasın.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Anladığım kadarıyla istemediğiniz bir site ana syfa olarak çıkıyor ve siz bunu değiştiremiyorsunuz.
Önce şunu deneyelim
İnternet explorer'da Araçlar / İnternet seçeklerini tıklayın gelen ekranda "Giriş sayfa" sını değiştirebiliyorsanız değiştirin.
Değişmiyorsa kitlenmişse aşağıdakileri uygulayın
BAŞLAT / ÇALIŞTIR burada regedit yazın ve gelen ekran da aşağıdakileri bulup uygulayın
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.
Sonra en üstteki yazdıklarımı tekrar dene
Ayrıca PC'ne spyware doctor kur ve cihazını tarttır.
Lapsetur yazdı:Anladığım kadarıyla istemediğiniz bir site ana syfa olarak çıkıyor ve siz bunu değiştiremiyorsunuz.
Önce şunu deneyelim
İnternet explorer'da Araçla / İnternet seçeklerini tıklayın gelen ekranda "Giriş sayfa" sını değiştirebiliyorsanız değiştirin.
Değişmiyorsa kitlenmişse aşağıdakileri uygulayın
BAŞLAT / ÇALIŞTIR burada regedit yazın ve gelen ekran da aşağıdakileri bulup uygulayın
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.
Sonra en üstteki yazdıklarımı tekrar dene
işte beklenen cevap patrondan geldi oktayım hoşgeldin paylaşım için teşekkürler mesajını kopyaladım bana lazım oluyor.

Budur.....Sevgili Patronumuz işe el attı.

Hemen faydalanalım.Teşekkürler Oktaycım.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
patron sen bu işi biliyorsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.