Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet Explorer Anasayfam Kilitlendi
Merhaba,
Arkadaşlar internet explorer anasayfam kilitlendi, düzeltemiyorum, yardım edebilirmisiniz.?

by Gucci20Boy
Bul
hepfilm202 yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar internet explorer anasayfam kilitlendi, düzeltemiyorum, yardım edebilirmisiniz.?

by Gucci20Boy

Birazdan yardım gelir.Uzmanlar henüz aramızda değil.Sağlıklı günler....
Bul
yeğenim benimde kilitneliyor arada sırada resetliyorum düzeliyor bir resetle bakalım .Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:yeğenim benimde kilitneliyor arada sırada resetliyorum düzeliyor bir resetle bakalım .Gulumse

İşte bir uzman......AlkisBobo
Bul
yycolak yazdı:İşte bir uzman......AlkisBobo
uzmanlıkla halakası yok başına gelen bilir .Bobo
Bul
bucalıfikret yazdı:uzmanlıkla halakası yok başına gelen bilir .Bobo

Yapma beah.Sen harikasın.Alkis
Bul
Anladığım kadarıyla istemediğiniz bir site ana syfa olarak çıkıyor ve siz bunu değiştiremiyorsunuz.

Önce şunu deneyelim

İnternet explorer'da Araçlar / İnternet seçeklerini tıklayın gelen ekranda "Giriş sayfa" sını değiştirebiliyorsanız değiştirin.

Değişmiyorsa kitlenmişse aşağıdakileri uygulayın

BAŞLAT / ÇALIŞTIR burada regedit yazın ve gelen ekran da aşağıdakileri bulup uygulayın

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

Sonra en üstteki yazdıklarımı tekrar dene

Ayrıca PC'ne spyware doctor kur ve cihazını tarttır.
Bul
Lapsetur yazdı:Anladığım kadarıyla istemediğiniz bir site ana syfa olarak çıkıyor ve siz bunu değiştiremiyorsunuz.

Önce şunu deneyelim

İnternet explorer'da Araçla / İnternet seçeklerini tıklayın gelen ekranda "Giriş sayfa" sını değiştirebiliyorsanız değiştirin.

Değişmiyorsa kitlenmişse aşağıdakileri uygulayın

BAŞLAT / ÇALIŞTIR burada regedit yazın ve gelen ekran da aşağıdakileri bulup uygulayın

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

Sonra en üstteki yazdıklarımı tekrar dene
işte beklenen cevap patrondan geldi oktayım hoşgeldin paylaşım için teşekkürler mesajını kopyaladım bana lazım oluyor.AlkisAlkis
Bul
Budur.....Sevgili Patronumuz işe el attı.Alkis
Hemen faydalanalım.Teşekkürler Oktaycım.76
Bul
patron sen bu işi biliyorsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çocuklar için internet LeVrEkCi 5 2,483 26-06-2012, 10:18
Son Yorum: 5nnn1k1
  Önemli internet adresleri MaVrUşGiL 17 4,742 01-12-2009, 00:19
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi