Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Ahmet &Araphüso
Eşimin rahatsızlığı nedeniyle org.görüşemediğim uzun Ahmet eşi ve kızı ile birlikte arap dün öğleden sonra eşime geçmiş olsun benide ziyaret etmek için Karaburuna geldiler,bu benim için büyük süpriz oldu hemşolarıma bir kez daha teşekkürlerAlkisgeldiklerinde cay faslının yanında muhabbet koyulaştı bir yandan uzunla,arap olta takımları hazırlıklarına başladılar.Gerekli malzemeleri yanımız aldıktan sonra benim teknenin yanına hava güneyden essede denize çıkmaya uygundu yinede ne olur ne olmaz diyerek üç kişi olduğumuz için yakın avlağa gitmeyi kararlaştırdık.
Avlağa varınca tekneyi sabitledim oltaları suyla buluşturduğumuz sırada karşımda avlanmaya başlayan uzunun renginin,konuşmasının değişdiğini hissedimSnifsinf hemen capayı topladığımız gibi uzunu ava kıyıdan devam etmesi için bıraktıkGulumse arapla yeniden ava bıraktığımız yerden yeniden başladık kısa süre sonra hava biraz daha bozdu uzunu tam zamanında kıyıya çıkatığım için rahatladı.Arap,maşallah benim meranın acemiliğini cabuk atlattı önce karagöz sonra ispari ile beraber iskatriHappyben bu arada arabı seyrediyomSiyirdimarkasındanda mercanıda aldıAlkisböyle ballı her tekneye lazımHappyben bi kupesde kaldım arap tavalığı cıkardı.Artık akşam karanlığı çökmüşdü rüzgar biraz daha artıp dalga kaldırınca kıyıya döndük.
Uzun kendine geldikten sonra kıyıdan ava devam ediyordu onuda alıp eve döndük.
Kimse kimsenin nasibini yemezmiş
''babacım topla balıkları maşallahBobo olur ya bakarsın tanrı misafiri falan gelir.Siyirdim. çok güzeller babacımAlkis''
Tanrı mısafirleri hoşgeldiniz.Afiyetler olsun.
Bugünde kendilerini yolcu ettim,teşekkür ederim hemşolarım.Hayırlı yolculuklar.
Fotoların bugünkü bölümü son fotoda görüldüğü gibi makinamın azizliğine uğradı,kendisine İzmire dönüşümde servisin yolu göründü.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Dostluk , balıklar , muhabbet herşey şahane Alkis
Sazanları özledim...
Bul
Orhan Baba eşiniz için geçmiş olsun , inşallan en kısa süre sağlığına kavuşur Affet

Arap'la Uzun'un sürprizleri de çok hoş olmuş Alkis Arap zaten nereye gitse aç kalmaz , denizde ne varsa alır Smile Bu arada Uzun sanki iyi gibi görünüyor fotoda , gerçi kamışı biraz emanet gibi tutmuş ama ...Siyirdim Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Orhan baba tekrar geçmiş olsun,muhabbetiniz bol olsunSeerf
Bul
Orhan abicim öncelikle eşinize geçmiş olsun.
Umarım önemli bir şey yoktur.
Eskişehir ekibiyle güzel av çıkartmışsınız. Sevgili Araba helal olsunAlkisHer şartta balığımı alırım diyorBobo
Afiyetle, çok güzel bir buluşma olmuş. Tebrikler...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
rusan yazdı:Dostluk , balıklar , muhabbet herşey şahane Alkis
Teşekkürler RuşanSeerf

thunderbolt yazdı:Orhan Baba eşiniz için geçmiş olsun , inşallan en kısa süre sağlığına kavuşur Affet

Arap'la Uzun'un sürprizleri de çok hoş olmuş Alkis Arap zaten nereye gitse aç kalmaz , denizde ne varsa alır Smile Bu arada Uzun sanki iyi gibi görünüyor fotoda , gerçi kamışı biraz emanet gibi tutmuş ama ...Siyirdim Afiyet şeker olsun Seerf
Teşekkür ederim Nedim,dediğin gibi arap aç kalmaz maşallahAlkisfotoda uzunun teknede en iyi haliydiBobo
Bornova - izmir
Bul
adembaba yazdı:Orhan baba tekrar geçmiş olsun,muhabbetiniz bol olsunSeerf
Teşekkür ederim AdemSeerf

Bahadır Sarıca yazdı:Orhan abicim öncelikle eşinize geçmiş olsun.
Umarım önemli bir şey yoktur.
Eskişehir ekibiyle güzel av çıkartmışsınız. Sevgili Araba helal olsunAlkisHer şartta balığımı alırım diyorBobo
Afiyetle, çok güzel bir buluşma olmuş. Tebrikler...AlkisSeerf
Teşekkür ederim BahadırGulumsesağolsunlar bana güzel bir süpriz yaptılarAlkis
Bornova - izmir
Bul
Ne güzel olmuş ne güzel...Allah içinize sindirsin...Organizasyon devam ediyor maşallah.Orhan Abim yengeme geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim....Harikasınız...Es-Es çıkartması İzmiri mutlu etti ...Teşekkürler arkadaşlar...İyiki varsınız...
Bul
Sevgili Orhan..

Eşine lütfen geçmiş olsun dileklerimiz ile beraber selam ve saygılarımızı ilet.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Arap her zaman böyle anlaşılan..Benim tüm arılardan daha fazla bal üretiyor..HappyHelal olsun..

Çok güzel bir buluşma olmuş..Çok güzel görüntüler..Hepinizi tebrik ederim..

Tüm ekibe selamlar..
Bul
akaylarım yaw Alkis valla harika olmuş işallah kısa süre içinde buluşuruz ..zaten ESK TEAM her zaman uyar .
ama uzunuma geçmiş olsun benle konuşurken bile sesi tuhaftı.. gerçi deniz kabarıkmış baba AffetSeerf her şey için yinede teşekkürler Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun ve arabım hayırlı yolculuklar. bucalıfikret 10 3,129 30-09-2010, 15:48
Son Yorum: Uzun_ahmet
  uzun ve murki bucalıfikret 41 6,002 23-09-2010, 08:41
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi