06-10-2010, 00:28
2/10/2010 Cumartesi saat 17,00 gibi 50 iğnelik lüfer pareketamı ve yemlik sardalyalarımı alıp kendimi apar topar limanda buldum , çünkü bölgemizde palamut tutulduğu duyuldu , eh bende dedim herhalde çok özlediğimiz lüferlerde gelmiştir diye ilk önce palamut ve lüfer meralarında gün batıncaya kadar sirti çektim , kısmetimde yalnızca bir ıskarmaz varmış , pareketayı atmazdan evvel birde kalamar denemesi yaptım , ilk kalamarı tutunca çok sevindim oh ne güzel kalamarlar daha bölgemizden kaçmamışlar
,altı tane kalamar kısmetimden sonra pareketayı attım ve evin dönüş yolunu tuttum
3/10/2010 Pazar sabahı saat 6,30 da limandaydım , hemen pareketayı topladım , ne yazık ki umduğum lüfer ve palamut yoktu fakat iyi bir çupura ve mercan tutulmuştu , hemen sirti yapmaya başladım , o anda da poyraz biraz kuvvetlenmeye başladı , o merada bir sürü amatör balıkçı sirti yapıyordu hiç birinde birşey yoktu , yalnız Faruk ( Albatros gr ) arkadaş bir büyük balık fırdöndüden sahte balıcığını kopardığını telefonla söyledi
Bir saat sirtiden sonra tam artık rotamı limana doğru çevirdiğim anda bir kg civarında güzel bir palamut tuttum
, ondan sonra aynı bölgede iki saat sirti çektim tık vurmadı , bu arada poyrazda daha da kuvvetlenince kıyıdan sirti yaparak limana dönerken bir ispendek yakaladım
Bereket versin deniz ana gene boş bırakmadı ve balıkçılık zevkimi çok keyifli olarak yaptım , herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim

3/10/2010 Pazar sabahı saat 6,30 da limandaydım , hemen pareketayı topladım , ne yazık ki umduğum lüfer ve palamut yoktu fakat iyi bir çupura ve mercan tutulmuştu , hemen sirti yapmaya başladım , o anda da poyraz biraz kuvvetlenmeye başladı , o merada bir sürü amatör balıkçı sirti yapıyordu hiç birinde birşey yoktu , yalnız Faruk ( Albatros gr ) arkadaş bir büyük balık fırdöndüden sahte balıcığını kopardığını telefonla söyledi
Bir saat sirtiden sonra tam artık rotamı limana doğru çevirdiğim anda bir kg civarında güzel bir palamut tuttum

Bereket versin deniz ana gene boş bırakmadı ve balıkçılık zevkimi çok keyifli olarak yaptım , herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim