Anket tekne organizasyonu
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
ailelerle olsun
30.00%
3 30.00%
ailelerle olmasın yalnız olsun.
70.00%
7 70.00%
Toplam: 10 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
***oylama***
ilk fırsatta istanbulda tekne organizasyonu düşünüyoruz ama bunun ne şekilde olacagına karar veremediğimizden oylama yapmaya karar verdik.
tekne fiatı tahmini 35-40 tl olacaktır.
buna göre lütfen sadece organizasyona katılacaklar katılsınlar.teşekkürler.
Bul
haydi hayırlısı Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
yine ölmezsek %99 katılacağım inşallah,ancak detaylarıda görmekte fayda var,başlangıç ve bitiş olarak,eve dönüş için arabayı kaçırmayalım,,birde acaba bayramdan öncemi olacak oylayanlarda bu konuda görüş belirtirseler güzel olur diye düşünüyorum,Seerf
Bul
hayırlı olsun bakalımGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yine ölmezsek %99 katılacağım inşallah,ancak detaylarıda görmekte fayda var,başlangıç ve bitiş olarak,eve dönüş için arabayı kaçırmayalım,,birde acaba bayramdan öncemi olacak oylayanlarda bu konuda görüş belirtirseler güzel olur diye düşünüyorum,Seerf
uygun şartlar oluşursa ilk fırsatta tam kışa girmeden yaparız ortak.şu oylama bitsin sonra katılıma göre para toplamadan olmaz tekne işi.
Bul
ortak aslında sitece tekne alacaksın , org falan olduğu zaman İstanbuldan demir alıp yallah mekana, 15 gün mavi tur hesabı..öfff bee hayale bakarmısınSiyirdim
Bul
ben gelirim .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hayırlı olsun bence süper mini org olacak ...AlkisAlkis
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ortak aslında sitece tekne alacaksın , org falan olduğu zaman İstanbuldan demir alıp yallah mekana, 15 gün mavi tur hesabı..öfff bee hayale bakarmısınSiyirdim
bilen bilir her fırsatta demişimdir piyangodan parayı bulsam ama sağlam olsa buldugum para büyük bir tekne alır mesleğimi değiştirir turlar düzenlerim tabii siteye beleş GulumseSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yine ölmezsek %99 katılacağım inşallah,ancak detaylarıda görmekte fayda var,başlangıç ve bitiş olarak,eve dönüş için arabayı kaçırmayalım,,birde acaba bayramdan öncemi olacak oylayanlarda bu konuda görüş belirtirseler güzel olur diye düşünüyorum,Seerf
%99 katılacağım diyorsunda geri nasıl dönecen düşündün mü?Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi