Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalamara niyet ,mercana kismet
22/10/2010..Imaret limani

Saat 17:00..Limandan ciktigimda,kahvemi Kahveyapip tek bir sirti suya saldim.Programimda kalamar avi yapmak vardi,son anda yanima buzlu mamun aldim.Mercan merama kadar sirti ile gittim.Tek bir vurus yok.
Saat 17:30...Kalamar saatine kadar,mercan merasina capami attim,yine ufak balik vuruyorduHadiordan,tabii ki denize iade.Gunduz 2 guzel mercan aldim.
Saat 18:00...Capayi alip,tekneyi ruzgara biraktim.Kalamar avina baslamistim71.Fakat kalamar vurmuyordu.
Saat 19:15...Hemen tekrar mercan merasina capayi attim.Ufak balik azalmisti.Daha 5 mercan,1 melanur aldim.
Saat 20:30..Avi sonlandirip,rotami74 limana cevirdim.

Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk abi kalamar olmasada nevale yine çıkmış bereketli olsun SeerfAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
neye niyet neye kısmet yinede balıksız kalmamışsın abicim.. hava iyiydi herhalde herzaman dediğim gibi harikasın canımAlkisGulumse afiyet olsunBobo

abi tuttuğun balıklara baktım hiç değişiklik yok. izmirde tutulanlar dışaarı alındımı ya hava kesesi ağzından çıkıyor yada bağırsakları çıkmış oluyor. derin olduğu için basınçtan zannediyorum. avlandığın derinlik ne kadar merak ettim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler faruk kaptan AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Faruk kardeş ne güzel. Götürmüşsün balıkları .AlkisAfiyet olsun.Seerf
Bende dün. Hanıma hava güzel haydi yazlığa gidelim kıyıdan olta atarız.
(Buralarda tam Kalkan balığı zamanı.)
Bahçeyi temizler olta atarız dedim. Ama hava bozdu 30 metre ötedeki kıyıya gittinmi fokun donuyo. Balık malık yok anca ot yolduk balık satıcısı bile gelmedi. Snifsinf
Onun için şu anda Rakı'yı beyaz peynir ile içiyorum. Kalın sağlıkla.76

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Anlaşıldı,bu sene sizde ayva çok olacakHappydüne kadar güney rüzgarlarından balığa cıkamadım bugün kuzeye dönüyor diye sevinirken bugün poyraz 6-8Siyirdimçık cıkabilirsen.Mercanlar yine göz alıyor maşallah,bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:Tebrikler faruk kardeş.maşallah almışsın gene yiyintiyi.inan kıskanıyorum seni.hergün olmasada 2 günde birbalığa çıkman yokmu.paylaşımın için teşekkürler.avların bereketli olsun.
tesekkurler Hayrettin..
vakit uldugumda,denize kacmak beni dinlendiriyor.yarin ki is unu icin enerji veriyor..
sizlerede rastgele
fish or die yazdı:faruk abi kalamar olmasada nevale yine çıkmış bereketli olsun
tesekkurler Murat..
sizlerede rastgele
araphüso26 yazdı:neye niyet neye kısmet yinede balıksız kalmamışsın abicim.. hava iyiydi herhalde herzaman dediğim gibi harikasın canım afiyet olsun

abi tuttuğun balıklara baktım hiç değişiklik yok. izmirde tutulanlar dışaarı alındımı ya hava kesesi ağzından çıkıyor yada bağırsakları çıkmış oluyor. derin olduğu için basınçtan zannediyorum. avlandığın derinlik ne kadar merak ettim
tesekkurler Huseyin
bizde derinlikler o kadar fazla degil,aksam avlandigim derinlik 10 metre kadar di..
sizlerede rastgele
yalova tatar yazdı:tebrikler faruk kaptan
tesekkurler Erden..
sizllerede rastgele
Hamido yazdı:Faruk kardeş ne güzel. Götürmüşsün balıkları .Afiyet olsun.
Bende dün. Hanıma hava güzel haydi yazlığa gidelim kıyıdan olta atarız.
(Buralarda tam Kalkan balığı zamanı.)
Bahçeyi temizler olta atarız dedim. Ama hava bozdu 30 metre ötedeki kıyıya gittinmi fokun doyo. Balık malık yok anca ot yolduk balık satıcısı bile gelmedi.
Onun için şu anda Rakı'yı beyaz peynir ile içiyorum. Kalın sağlıkla.
tesekkurler Hamido..
sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Anlaşıldı,bu sene sizde ayva çok olacakdüne kadar güney rüzgarlarından balığa cıkamadım bugün kuzeye dönüyor diye sevinirken bugün poyraz 6-8çık cıkabilirsen.Mercanlar yine göz alıyor maşallah,bereketli afiyet olsun

tesekkurler Orhan abi..
hep canimiz ayvanin cok olmasini istiyor...nedense
fakat bu gun tahmin ettigim gibi cikti hava..meteo 6-7 tahmin etti..faruk aksam uzeri 3-4 tahmin etti..cunku cani oyle istedi..oyle de oldu..zaten poyraz hemen-hemen her zaman ,aksam uzeri hizini kaybediyor
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hayırlı akşamlar Faruk abim.maşallah,yine balıkları almışsın hemde pembelerden,daha ne olsun,bunada şükür.
sana bundan daha iyi avlar dilerim.Seerf
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Faruk reis tavalık balığı yakalamışsın bunada şükür demek lazım
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
yemeklikler çıkmış faruk abi,hedefte kalamar varmış,kısmettede mercan.afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1/10/2013 ve 25/10/2013 mırmıra niyet merihcan 9 1,712 28-10-2013, 11:53
Son Yorum: fish or die
  haydarpaşada kefale niyet gümüşe kısmet oldu. aahmet 24 3,413 22-06-2012, 18:39
Son Yorum: bahriyeli
  çupraya niyet levreğe kısmet:) bucalı 33 6,064 22-06-2011, 23:56
Son Yorum: bucalı
  Kısmet bukadarmış... Zıpkıncı 20 2,914 29-08-2009, 17:39
Son Yorum: Krizoberill
  kalamara devam orhanekmekci 18 2,901 25-06-2008, 09:09
Son Yorum: SerenaY66
  istavrite niyet hamsiye kısmet 4 andrail gail 20 3,750 31-10-2007, 23:25
Son Yorum: ilerya
  neye niyet neye kısmet istavritci 20 3,541 27-09-2007, 22:40
Son Yorum: istavritci
  kısmet derler ya hani:) maceratorr 11 3,339 21-11-2006, 23:32