Saat 17:00..Limandan ciktigimda,kahvemi yapip tek bir sirti suya saldim.Programimda kalamar avi yapmak vardi,son anda yanima buzlu mamun aldim.Mercan merama kadar sirti ile gittim.Tek bir vurus yok. Saat 17:30...Kalamar saatine kadar,mercan merasina capami attim,yine ufak balik vuruyordu,tabii ki denize iade.Gunduz 2 guzel mercan aldim. Saat 18:00...Capayi alip,tekneyi ruzgara biraktim.Kalamar avina baslamistim.Fakat kalamar vurmuyordu. Saat 19:15...Hemen tekrar mercan merasina capayi attim.Ufak balik azalmisti.Daha 5 mercan,1 melanur aldim. Saat 20:30..Avi sonlandirip,rotami limana cevirdim.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
neye niyet neye kısmet yinede balıksız kalmamışsın abicim.. hava iyiydi herhalde herzaman dediğim gibi harikasın canım afiyet olsun
abi tuttuğun balıklara baktım hiç değişiklik yok. izmirde tutulanlar dışaarı alındımı ya hava kesesi ağzından çıkıyor yada bağırsakları çıkmış oluyor. derin olduğu için basınçtan zannediyorum. avlandığın derinlik ne kadar merak ettim
Faruk kardeş ne güzel. Götürmüşsün balıkları .Afiyet olsun.
Bende dün. Hanıma hava güzel haydi yazlığa gidelim kıyıdan olta atarız.
(Buralarda tam Kalkan balığı zamanı.)
Bahçeyi temizler olta atarız dedim. Ama hava bozdu 30 metre ötedeki kıyıya gittinmi fokun donuyo. Balık malık yok anca ot yolduk balık satıcısı bile gelmedi.
Onun için şu anda Rakı'yı beyaz peynir ile içiyorum. Kalın sağlıkla.
Anlaşıldı,bu sene sizde ayva çok olacakdüne kadar güney rüzgarlarından balığa cıkamadım bugün kuzeye dönüyor diye sevinirken bugün poyraz 6-8çık cıkabilirsen.Mercanlar yine göz alıyor maşallah,bereketli afiyet olsun
ustam61 yazdı:Tebrikler faruk kardeş.maşallah almışsın gene yiyintiyi.inan kıskanıyorum seni.hergün olmasada 2 günde birbalığa çıkman yokmu.paylaşımın için teşekkürler.avların bereketli olsun.
tesekkurler Hayrettin..
vakit uldugumda,denize kacmak beni dinlendiriyor.yarin ki is unu icin enerji veriyor..
sizlerede rastgele
fish or die yazdı:faruk abi kalamar olmasada nevale yine çıkmış bereketli olsun
tesekkurler Murat..
sizlerede rastgele
araphüso26 yazdı:neye niyet neye kısmet yinede balıksız kalmamışsın abicim.. hava iyiydi herhalde herzaman dediğim gibi harikasın canım afiyet olsun
abi tuttuğun balıklara baktım hiç değişiklik yok. izmirde tutulanlar dışaarı alındımı ya hava kesesi ağzından çıkıyor yada bağırsakları çıkmış oluyor. derin olduğu için basınçtan zannediyorum. avlandığın derinlik ne kadar merak ettim
tesekkurler Huseyin
bizde derinlikler o kadar fazla degil,aksam avlandigim derinlik 10 metre kadar di..
sizlerede rastgele
yalova tatar yazdı:tebrikler faruk kaptan
tesekkurler Erden..
sizllerede rastgele
Hamido yazdı:Faruk kardeş ne güzel. Götürmüşsün balıkları .Afiyet olsun.
Bende dün. Hanıma hava güzel haydi yazlığa gidelim kıyıdan olta atarız.
(Buralarda tam Kalkan balığı zamanı.)
Bahçeyi temizler olta atarız dedim. Ama hava bozdu 30 metre ötedeki kıyıya gittinmi fokun doyo. Balık malık yok anca ot yolduk balık satıcısı bile gelmedi.
Onun için şu anda Rakı'yı beyaz peynir ile içiyorum. Kalın sağlıkla.
tesekkurler Hamido..
sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Anlaşıldı,bu sene sizde ayva çok olacakdüne kadar güney rüzgarlarından balığa cıkamadım bugün kuzeye dönüyor diye sevinirken bugün poyraz 6-8çık cıkabilirsen.Mercanlar yine göz alıyor maşallah,bereketli afiyet olsun
tesekkurler Orhan abi..
hep canimiz ayvanin cok olmasini istiyor...nedense
fakat bu gun tahmin ettigim gibi cikti hava..meteo 6-7 tahmin etti..faruk aksam uzeri 3-4 tahmin etti..cunku cani oyle istedi..oyle de oldu..zaten poyraz hemen-hemen her zaman ,aksam uzeri hizini kaybediyor
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]