Yorumları: 3,283
Konuları: 164
[attachment=1873][attachment=1872]bugün saryburnu önlerinde gündüz birtane tekne yoktu..lüfer çinekop,hatta istavrit bile yoktu..deniz süt liman,çarşaf gibi..o deli gibi akan sarayburnu akıntısı sanki durmuş..neyse geldik kayalıklara üçbeş kişi vardı..biraz kurt çıkarttık..niyetimiz mırmır..ataratmaz balık vurdu balıkğı çekerken iğneden bedeni kopartık..olsun dedim balık var nasıl olsa..arkadaşım onurada 3 kez üst üste vurdu üçündede beden patladı..035 misina çok kötü çıktı..yanımızda ki balıkçı arkadaşlar mırmır çekmeye başladı tabi balığı görünce bir yemleri tazeleyelim dedik..ama nafile bize vurmuyor..fakat adamlar balık alıp duruyolar..moral sıfır...havada poyraza döndü rüzgarıda yedikmi sana...neyse ben açık atıp biraz izmarit alayım dedim...biraz izmarit aldım..akşam lüfere denerz diye...10-15 tane aldıktan sonra mırmıra döndüm..saat 6:00 gibi bir mırmır aldım hemen peşinden kardeşim onurda bir mırmır çekti..bitanede ispari çektik...sonra hava baya bir soğudu..doğru eve geldik...iyi bir gündü..herkese rastgele saygılar..
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
bereketli olmuş yinede. mırmırları sen doktor abiye soracaksın o işin ustası o çünkü.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Balıklar çok güzel arkadaşım helal olsun mırmırlarında maaşallah baya büyükmüş havalar güzelken bi gelde tekneden güzel bi mırmır tutalım.
rasgele
orada olsaydım hemen gelirdim valla ya çok özledim balık tutmayı nisan mayıs aylaına kadar balık sezonu kapalı bekliyeceğiz artık burada havalar soğudu kış gelmek üzere karda yağdımı iş tamam bekliyoruz siz zamanı iyi değerlendirin bence
doktor yazdı:Balıklar çok güzel arkadaşım helal olsun mırmırlarında maaşallah baya büyükmüş havalar güzelken bi gelde tekneden güzel bi mırmır tutalım.
rasgele
erencim kaçırdıklarımız zannediyorum daha iriydi..035 i patlattı..bunları senin için tuttum..bende hep plan yapıyorum yanına gelebilmek için..gelirsem zaten balık şhow yapıcaz..çok yakın zaman da gelicem..sen balıkları beklet orda hiç biyere gitmesinler..sen yemle onları biraz daha büyüsünler..gelirken yem getirmeme gerek varmı..?
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
ya bu mırmırlar baya güzel. Biz boğazın yukarısındayız karadenize doğru. bu balıktan hiç yok. mırmırları da kurtla mı yakaladınız.
[quote=GÖKSEN]
orada olsaydım hemen gelirdim valla ya çok özledim balık tutmayı nisan mayıs aylaına kadar balık sezonu kapalı bekliyeceğiz artık burada havalar soğudu kış gelmek üzere karda yağdımı iş tamam bekliyoruz siz zamanı iyi değerlendirin bence
[/quo
değerlendirmeye çalışıyoruz işten fırsat buldukça...bizde havanın soğumasını bekliyoruz aksine..bu sene hava geç soğuyacak gibi..gelirsen balığımızı tutarız..bi ara kaç gel buralara..saygılar sevgiler..
kardeş nerde bizde o şans devlet baba tatili bile kısa tuttu bu sene balaılm ara tatilde inşallah kısmetse ocak sonu . tutabilirmiyiz bir şeyler nedersin o zaman
[quote=Çinekopçu]
ya bu mırmırlar baya güzel. Biz boğazın yukarısındayız karadenize doğru. bu balıktan hiç yok. mırmırları da kurtla mı yakaladınız.
[/quote
evet mırmırırları kurtla yakaladık..kurda hasta olur mırmır..birde kaya kurdu olursa daha iyi..çünki kaya kurdu daha sert ve hareketli..balığı hemen çekiyor..çamur kurdu gibi eriyip gitmiyor iğneden..fakat çıkarması baya zahmetli..10- 15 tanesini 5 ytlye satıyolar..hele kışın çıkarmak eziyet elin ayağın donuyor..tam olarak boğazın neresi,,kumluk yerler varsa oralarda denek lazım..gerçi biz bugün kayalıkta yakaladık balıkları..kayalıkta yakaldığımız balıklar biraz daha iri geliyor..arkadaş bugün bir balık kaçırdı büyük ihtimalle karagözdü..çünkü makina hiç dönmedi çat diye gitti..daha önce aynı yerde bende tesadüf gündüz kiloluk sivriburun bir karagöz almıştım..çok üzüldük tabi..inşallah daha sonra sağlam bir takıma rastgelir ozaman balığı dışarı alırız,burdada paylaşırız..saygılar rastgele..
istanbulda nerede sayılıyor bu kurtlar nasıl temin ederiz yardımcı olabilirmisin