Yorumları: 5,558
Konuları: 55
http://www.dailymotion.com/video/xe1fnw_...anta_music
http://www.dailymotion.com/video/xddrus_...anta_music
Bu elemanları geçen pazar günü bizim buranın meşhur Çark caddesinde gördüm,konser ve cd satış-tanıtım yapıyorlardı,ilginç olanı grubun bayan üyesi Malatyalı bir Türk tü,o gün o caddeden geçip bu grubu tanıdığıma sevindim, belki sizinde hoşunuza gider, kızılderili etnik müziğinden hoşlanabilirsiniz diye paylaşayım dedim.. süperler yaa
Yorumları: 34
Konuları: 2
walla benim hoşuma kaçtı abi çok güzel bi grup müziği rahatlatıyo insanı

şimdiki abzürt pop müzikleri dinlemektense pucaramanta dinlerim çok daha iyi
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Teşekkürler Ömer,birinci videonun mp3'ü koleksiyonumda var.Videoyu da indirdim..Bilhassa içinde pan flüt ezgilerinin de olduğu müziğe ayrı bir sempatim var.Bu müziği de videolarımdan birinde fon müziği olarak kullanabilirim..
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Paylaşım için teşekürler Ömer, güzeldi

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ömer paylaşım için teşekkürler konser harika

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
cd lerini aldım, sırf her dinlemek istediğimde cd yi bilgisayara takıp çıkarmamak için track dosyalarını mp3 formatına çevirdim,ancak adamların yaptığı iş çok hoşuma gittiğinden mp3 formatlarını internete yüklemeyeceğim,işini bunlar gibi yapanlar albümlerini bedeli karşılığında satabilmeli ve emekleri korsanların eline düşmemeli.. gerçekten beğenenlerin cd lerini alıp dinlemelerini tavsiye ederim..
Yorumları: 337
Konuları: 14
aga paylaşımın için çok ama çok teşekkürler... bu videolar beni çocukluk yıllarıma götürdü inanki. belki sizlerde hatırlarsınız pocahontas'ı onun müziklerine benziyor bir an o zamanlar gözümün önüne geldi. o başlayacağı zaman tv'nin başından ayrılmazdım. diyorum ki ah keşke o zamanları tekrardan geri verseler sanırım o anlar için herşeyimi feda ederdim....ferdi tayfur'un dediği gibi 'ah bir çocuk olsaydım kırlarda oynasaydım dertten kederden uzak arkadaşlar bulsaydım...' ama olunmuyor ki geriye dönülmüyor ki dimi....herşey gönlünüzce olsun.....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ömerim paylaşım için teşekkürler zevkle izledim eline sağlık.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
guzeldi Omer..

paylasim icin tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 34
Konuları: 2
OZGUR__C yazdı:aga paylaşımın için çok ama çok teşekkürler... bu videolar beni çocukluk yıllarıma götürdü inanki. belki sizlerde hatırlarsınız pocahontas'ı onun müziklerine benziyor bir an o zamanlar gözümün önüne geldi. o başlayacağı zaman tv'nin başından ayrılmazdım. diyorum ki ah keşke o zamanları tekrardan geri verseler sanırım o anlar için herşeyimi feda ederdim....ferdi tayfur'un dediği gibi 'ah bir çocuk olsaydım kırlarda oynasaydım dertten kederden uzak arkadaşlar bulsaydım...' ama olunmuyor ki geriye dönülmüyor ki dimi....herşey gönlünüzce olsun.....
abi bende dinledigimde direk aklıma pocahontas geldi

ama ben çok küçükken vardı fazla izleyemeden sewimli kahramanlar, redkit vs cıktı sonrada pokemon digimon... hala çeşitleri sürüyo ama pocahontasın yeri başkaydı