Dostlar akşam karagöz ve eşkina konusunu attım ardından tekrar balık avına gittim takımları hazırladım takım gene aynı takım şamandıralı eşkina takımı yem boru kurdu oltayı boru kurdu ile yemledim denize attım aradan fazla geçmeden şamandıra oynamaya başladı tamam dedim karagöz geldiufak ufak oltayı didiklemeye başladı tam şamandırayı gömdü ki ölümcül tasmamı attım fakat makinanın kalaması biraz açıkmış başladı makina vınlamaya bende bi yandan balığa bakıyorum kayaya sokmamak için Allah tan 3,90mt kamış kullanıyorum balığı havalandırdım kalamayı kapattım balığı kıyıya aldım maşallah güzel bi baltabaş karagöz idi tamam dedim bu akşam balıkçılık var aklıma Dostum Nihat geldi (LEVREKÇİ) bi telefon açayım da hal hatır sorayım dedim 2-3 dakika telefonda konuştuk dostum güzel bi baltabaş aldım dedim telefonu kapattım şamandıra suya gömüldü bende tasmayı attım baktım bu da aynı boy bi baltabaş idi ikinci balığıda çektim tekrardan Nihat a telefon açtım dostum telefonu kapattım bi karagöz daha çektim uğurlu geldin dedim ufak eşkina çok vardı öpüp öpüp tekradan denize iade ettim çok sayıda kaya balığı geldi denize atmadım önceden yediğim için tadını çok iyi biliyordum derisini tulum şeklinde çıkardıktan sonra tavada mısır ununda pişirirseniz çok tatlı olur eti çok yumuşaktır insanın ağzın da erir denemenizi tavsiye ederim çok daha güzel balıkları tutmak sizlere nasip olsun saygılar. Bu akşam da balığa gidiyorum dün akşamda 3 paket yem kalmıştı bakalım kısmetimize neler çıkacak .
takım:2 köstekli takım karagöz için 0.30mm lik misina
iğne : Gamakatsu 2 numara siyah çapraz
yem: boru kurdu,canlı teke,midye
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
vay maşallah dostuma gerçekten telefonda anlattığın kadar varmış,bereketli olsun dostum,
o kaya balıkları varya levrek bayılıyor onlara haberin olsun bu akşamda sana rastgele.
Eren abi güzel balıkçılık yapmışsın afiyet şeker olsun.
O kaya balıklarını hiç bir balıkla değişmem muhteşem bir lezzeti var onlar için ayrıca afiyet vede şeker olsun.
taytıs bereketli olsun maşallahın var sen yakala yeeee tabbiii ya emekli olduk unutulduk müsaitiz ya artık yanına gelecekleri arama gelemiyecekleri ara öyle olsun be kardeşim
eren eline sağlık biz kayabalığından nefret ediyoruz yemlerimizi tırtıklıyorlar küçük büyük denize iade ediyoruz sadece dytdum corbasını yapıyorlarmış ben yemedim balta burunlar güzelmiş afiyet olsun rast gele.
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "