Emekli olmanın güzelliği,hava güzel oldumu gerekli malzemeleri aldığım gibi teknenin yanında soluğu alıyordumbu sene site yönetimindeyim burada uzun soluklu kaldığım için site görevlilerinin yapacağı işlerini bana yüklediler bende bu işleri organize ediyorum.Bu nedenle sabahtan balığa kaçamıyorum,hiç olmassa sabahtan başlarında olayım öğleye doğru görevlilerde benim balık sevgimi bildiklerinden hala çıkmıyorsun balığa diye gaza getiriyorlarakıllı adamlar ben balığa cıktımmı enseeenaparsınız öğlen onları yemeğe gönderdikten sonra ben balığa onlarfotolar salı,çarşamba ve bugünün yeni makinamda tarih olayını cözemedim.iki gün yeterli balığı aldım bugün ahtapota takılmak niyetiyle malzelerimi ayarladım teknemin yanına gittim.denize acıldığımda hava süt liman ahtapot için teneyi serbest bırakıp rüzgarın hızıyla avlanmak gerekli rüzgarda yok.Bir süre motoru çalıştırarak rölanti hızında avlandım sonrası hava birden inanılmaz patladı baktım rüzgar hızıylada avlanılmayacak döndüm sırtıya iki takım bıraktım biri rapala diğeri 5.5luk silikon silikon sahte maşallah serce parmağım kadar olanlarıda aldı tekneyerapalada iş yok küçükler iade gelenlerin içinde meneviş izmaritin olması ilginçtigünü tek ahtapotla kapattım.
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle.Rastgele
Orhan Baba 3 günde yine güzel av yapmışsın Bu aralar buralarda senin meneviş gibi iri izmarit çok çıkıyor . Evden çıkmak içimden bir gelse soluğu ilk alacağım yer deniz kenarı olacak inşallah , afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
rusan yazdı:Tebrikler Orhan abi. çok güzel av olmuş afiyet olsun
Teşekkür ederim Ruşan
Bahadır Sarıca yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Orhan abi.
Bu aralar hava gayet güzel gidiyor, sen de güzel değerlendiriyorsun
Ahtapot da yeşilliklerle ne de güzel olur
Aynen bahadır,özellikle sabah saatleri süt liman deniz görülmeye değerde ben anca öğleden sonra nasibimi arıyorum,bereket versin yeterli balık var artık ağırlığı ahtapotla kalamara vereceğimteşekküre ederim
bucalıfikret yazdı:orhan baba bereketli av olmuş tavalıkları almışsın ustalar gaz vermekte haklılar sen denize onlar ense afiyet olsun daha bollarına rast gele.
ustalarda üç gün balıklara teşekkür etmişlerdirnaparsın havada güzel sabahtan gidemiyorum bunada şükür.Teşekkür ederim fiko
musty34 yazdı:orhan abı tebrıkler avın guzel gecmıs ama bı sorum olacak. o ahtapotuda balık yer gıbı yıcekmısın?
Ahtapotu balık yer gibi yiyeceğimde yenecek duruma gelinceye kadar hazırlığı biraz yoruyor ama lezzetini hiç bir balığa değişmem teşekkür ederim Mustafa
thunderbolt yazdı:Orhan Baba 3 günde yine güzel av yapmışsın Bu aralar buralarda senin meneviş gibi iri izmarit çok çıkıyor . Evden çıkmak içimden bir gelse soluğu ilk alacağım yer deniz kenarı olacak inşallah , afiyet olsun
Hayırdır Nedim,eve kapanmanın nedeni neyse uzaklaşmanın yolu kendini deniz kıyısına atman böylece düşüncelerin daha pozitif olacağına inanıyorum(balık yakalamayı sevdiğin için)sendende balık olsun olmasın raporunu bekleyeceğimTeşekkür ederim