Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eşkina & İskorpit avı
Kusura bakmayın dostlar işler yoğun raporu geç atmak zorunda kaldım arkadaşın biri rahatsızlandı dün 16 saat çalışmak zorunda kaldım önceki gün ki eşkina raporunu atamamıştım.Smile

gündüz vardiyası 3 gün balıkçılık yapabildik şükür bu raporda 3. akşamın raporudur havalar çok güzel bu havaları kaçırmamak lazım sizlerle karagöz kayabalığı avını paylaştıktan sonra tekrardan balığa gitmek için hazırlandım
3 arkadaş balığa gittik merada maşallah raporlardan sonra baya bi ilgi çekmiş balıkçı sayısı baya bi boldu istediğim kaya üzerinde avlanamadım kaya dolu idi eşkina sizinde bildiğiniz gibi kaya altında saklanıp yemlenmek için kaya altından çıkıp tekrardan kayasına giden balıktır arkadaşlarla yan yana avlanamadık sağa sola dağıldık bende uygun bi kaya buldum takımı yemledim denize attım aradan 5 dakika geçmeden şamandıra kıpırdamaya başladı tamam dedim karagöz geldi şamandıranın suya gömülmesini bekliyordum ki şamanıra yan yattı ama genede oynuyordu tam bi iskorpit hareketidir takımı yukarı çektim yanılmamışım iskorpit idi takımı yemleyip tekrar dan denize attım bu arada sol tarafımdaki balıkçı küfür edip bağırıp duruyordu balığı kayaya sokmuş bağrınıp duruyordu bende arkadaşım acele etme sal oltayı boşalt makinanı dedim kısmet se balık kayadan çıkar alırsın dedim arkadaş tamam bende biliyorum yapacam dedi 1,2 dakika uğraştı sabredemedi oltayı koparttı takımda balıkta gitmiş oldu balığın ağzında olta kaldı diyemi yanarsın takım koptu diyemi yanarsın balığada yazık günah her neyse hava çok güzel di balııkçılık ta baya bi aksiyonlu geçiyordu şamandıra birden suya gömüldü bende ani bi refleks ile tasmayı attım balık oltada idi balığı kamış yardımı ile hemen havalandırdım sonra makinayı sararak balığı kıyıya çektim eşkina idi balığı balık sepetime iskorpitin yanına koydum takımı yemledim tekrardan oltamı attım fazla beklemeden şamandıram gene hareketlenmeye başladı aniden suya gömüldü tasma atarken suyunüstüne şamandıra çıktı başladı zıplamaya bende balık var dedim takımı çektim baktım güzel boy da bi istavrit kocaman 1 numara iğneye yakalanmıştı çapariyle 7-9 numara iğne ile yakaladığımız balıktır takımı yemledim tekrardan denize attım 3-5 dakika sonra sol tarafımdaki arkadaşın şamandıra gömüldü baktım balık yanladı bana doğru gelmeye başlamıştı dikkat et balık karagöz dedim kamışı yukarda tut balığı havalandır dedim balığı sudan çıkardı 400-500gram lık bi baltabaştı biraz beklemeden sonra şamandıralar hareketlenmeye başladı şamandıra gömüldü bi eşkina daha çekmiştim raporu kısaltayım güzel bi balıkçılık oldu resşmde bi iskoppiti silmek zorunda kaldım iğneyi yutmuştu cerrahi opersyon yapmak zorunda kaldım resmini çektim ama hoş olmadığı için sildim valla dostlar havalar güzel bu havaları kaçırmamanızı dilerim inşallah çok daha güzel balık lar sizler tutarsınız saygılarımla.76
Takım: 2 köstekli eşkina takımı.60 lık makinalı 4mt kamış.
İğne : mustad 496 siyah çapraz 1 numara,mustad ultra point 1 numara.
yem: boru kurdu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler Eren kardeş.bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Avlarının daha büyük ve bereketli olması dileğimdir.AlkisSeerf

Hayrettim abim burada olma sebebimiz bu paylaşım birbirimizden bilgilerimizi paylaşarak çok daha bilinçli ve güzel balıkçılıklar yapabilmemiz içindir.
inşalallah sizler çok daha güzel ve daha da büyük balıklar tutarsınız saygılar sayın abimAlkis76
Şerif Eren
YALOVA

Bul
Bereketli olsun Doktor, taşları ayırıp saklamayı unutma biliyorsun istekleri yana yönlendiriyoruz..Smile
Bul
Teşekkür ederim Mehmet abi. Evet taşları unutmam abi taşları isteyen dostlar için ayıyorum zaten ama bi şey dikkatimi çekti inşallah yanlış düşünüyorumdur arkadaşlar sitemize giriyorlar taş istiyorlar sonra kayıplar site de paylaşımları yok ben hiç bir zaman taşlardan bi çıkar düşünmedim ALLAH rızası için taşları verdim bana 3 kuluvalla bi Elam okusunlar yeter bu zamana kadar böyle idi bundan sonrada böyle olacaktır saygılarımla.76.
Şerif Eren
YALOVA

Bul
Tebrikler ErenAlkissizlerde eşkinanın keyfini yaşıyorsunuz yemek hala nasip olmasada lezzetli balık olduğuğu anlatıldı,ayrıca taşlarıda kıymetliGulumsedaha büyüklerine inşallah,bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler ErenAlkissizlerde eşkinanın keyfini yaşıyorsunuz yemek hala nasip olmasada lezzetli balık olduğuğu anlatıldı,ayrıca taşlarıda kıymetliGulumsedaha büyüklerine inşallah,bereketli afiyet olsunSeerf

Teşekkür ederim Orhan abim Eşkina avcılığınıda severek yaparım benim için yemesinden çok zevk veren balıkçılığıdır avlanma şeklidir şamandıra suya gömülür tasmayı atarsınız kamış ile balığı havalandırırsınız kıyıya alırsınız zevkli bi avdır şimidi geçit zamanıdır 1 ay içeresinde avcılığı olur.
Şerif Eren
YALOVA

Bul
Tebrikler Eren iyi iş çıkarmışsın, afiyet şeker olsun.Alkis
Bul
bereketli olsun dostum nefessiz okudum raporunu Seerfbereketli olsun rastgeleAlkis
Bul
AlkisAlkisEren raporunda güzel,balıklarında.balık sürekli çalıştığı için heyecanlı ve hareketli bir av olmuş.bu durumu değerlendir.
raporlarda da mevki belirtmezsen iyi olur,avlanmak için soran üyelere özelden söyleyebilirsin.Gulumse.
balıkları tutan herkesin ellerine sağlık,afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Hey maşallah be Eren geç olmuş ama temiz olmuş bereketli olsun AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina avı ..20.09.2016 kengin 28 1,882 26-09-2016, 20:10
Son Yorum: expert0540
  Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık.. xfisher 37 4,880 14-07-2012, 02:30
Son Yorum: xfisher
  15/06/2012 eşkina avı BALIK and OZAN 31 4,490 20-06-2012, 11:24
Son Yorum: BALIK and OZAN
  iskorpit avı aahmet 32 5,419 06-07-2011, 17:35
Son Yorum: Uzun_ahmet
  karagöz ve Eşkina Avı. doktor 24 5,596 05-11-2010, 00:55
Son Yorum: thunderbolt
  Eşkina ve Karagöz H.A.R.U.N 30 5,510 16-10-2010, 12:25
Son Yorum: harun77
  30.08.2010 eşkina,karagöz,ispari,iskorpit BALIK and OZAN 28 5,648 08-09-2010, 14:30
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  26/05/2010 1 Adet Eşkina BALIK and OZAN 23 4,234 29-05-2010, 18:45
Son Yorum: fish or die
  Eşkina ve karagöz avı doktor 28 6,733 02-05-2010, 21:06
Son Yorum: efese
  son eşkina harun77 20 3,550 10-01-2010, 01:16
Son Yorum: HIDIR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi