bugün işyerime giderken baktım çok bol balık tutuluyor hemen yanaştım çapariyi dizdim attım boğazın soğuk mavi sularına,balıklar 8 er 10 ar geldi akşam tavalığı çıktı eh iş saatimde geldi derken takımları topladım,
o ara yanımdaki adam çaparinin altına taktığı mantarlı çinekop takımına 2 çinekop aldı üzüm gibi 2 çinekop salalnıyordu..
yarın için istavrit fleto hazırladım kısmet olursa çapari altına bende yemli takıp istavrite bakacağım.
sen alıştın böyle hergün 1-2 saat yoga yapar gibi strees atmaya yaw,sakın gözü olanın gözü çıksın deme ,gözümde var kıskanıyorum da karadenizden marmaraya bir kanalda buradan açtıracaklar en sonunda bana proje de hazır yani
Tebrikler Nihathem stresini atıyorsun hem sabah sporunu yapıyorsun.Bende yapsam hiç fena olmayacakbereketli afiyet olsunyarına lüfer ailesi gelmesi dileğimle,rastgele
Albatros-gr yazdı:ne demistik Nihat sistem cok ama cok-cok guzel..
afiyet olsun
yarin icin bol cinekoplusuna
rastgele
bu arada guzel fotolar icinde tesekkurler
resimleri cepten çekiyorum cep telefonuna tarih eklemeyi beceremedim ama umdugumdan iyi çekiyor resimleri rahat ettim hem cep hem foto makinesi taşımama gerek kalmıyor teşekkürler faruk abi.
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Nihathem stresini atıyorsun hem sabah sporunu yapıyorsun.Bende yapsam hiç fena olmayacakbereketli afiyet olsunyarına lüfer ailesi gelmesi dileğimle,rastgele
bu ara göbek biraz önden gitmeye başladı orhan abi spor,stres atma,balık birarada teşekkürler
İstavritler de tam güzel boy üstelik tam da mevsimi tavası harika olmuştur.Afiyetle..Yarından itibaren istavrit-çinekop karma rapor olur umarım..Rastgele..
Lakerda yazdı:İstavritler de tam güzel boy üstelik tam da mevsimi tavası harika olmuştur.Afiyetle..Yarından itibaren istavrit-çinekop karma rapor olur umarım..Rastgele..
evet mehmet abi boylar bugün baya güzeldi artık kıraça değil tam boy istavrit balıklar,
yarın çinekop bilmemde istavrite bi doymak istiyorum bu sefer daha erken gitmeyi planlıyorum.teşekkürler.