Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Çupralarıda böyle oluyor..
Çanakkalenin hatta bana göre Türkiyenin en büyük zıpkıncılarından biri olan sevgili Müjdat abimin vurduğu trofe çupralardan birkaçını paylaşmak istedim her oltacı ve zıpkıncı böyle trofeler yakalamak ister darısı başımıza..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Müjdat beyi tebrik etmemek elde değil Alkis
Evet darısı hepimizin başına..
Bul
tebrikler müjdat beye barış bu balıklar suda iri görünüyosa korkulur yaw Winkama balıklar harika paylaşım için teşekkürler.barışşAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bunlar alyanak olmuş Gulumse böyle baba çipuraları oltayla çekmeği çok isterdim.

Tebrikler Müjdat bey'e nefesine sağlık.
Bul
maşallah gerçekten sağlam bunlar,bu balıkları oltayla çekmek ne güzel olur diye düşündüm de heyecan bastı Gulumse,
çanakkaleye kadar geliyorlarda bi 200 km daha gelebilseler ya bizde tutsak yada vursak şu güzellerden Gulumsemüjdat beyin nefesine sağlık bo ltrofeli avları olsun inşallah.
Bul
Baris paylasim icin tesekkurler..Seerf
Mujdat beye de tebrikler..Alkis
masallah gozlerimiz bayram etti....cok guzel baliklar...Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bunlar ne böyle maşallah nerede büyümüşler müjdat arkadaşımızın eline sağlık nefesiş açık olsun barış ALLAH sanada nasip etsin paylaşım için teşekkürler.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
Müjdat abineAlkisSeerfben bunun yarımınada razıyımHappyfotolar için teşekkürler BarışSeerfMüjdat abinin nefesine kuvvet.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Maşallah harikalar. Darısı hepimizin başına
Sazanları özledim...
Bul
yav bunlar nerde saklanmış bunca sene,maşallah tosun olmuşlar,inşallah bir gün bizede rastgelir.müjdat abinin nefesine sağlık.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: