Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kasnak ile
kasnakla hangi balık yakalaya bilirim yazarsanız sevinirim.(kartal sahilde)
Bul
Arif kasnak ile normal yemli dip oltaciligi yapabilirsin..
kasnagin uzerine misineni sarirsin...devaminda bir firdondu..2 li veya 3lu (kancali)bir takim ekleyip ucuna agirlik koyup..ya kismet diye..gonder....kancalara da yem koymayi unutma..Siyirdim
simdi kartal da diyorsun..bu konuda yardimci olamam...fakat bu konuda da yardim gelecektir..sadece katilim bu aksam cumartesi ve aksamdan suregelen baglanti sorunu ile az...
az sabirli ol
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
iğne büyüklüğü fark edermi faruk abi bende izmarit takımı vardı 3 iğneli onu taksam olurmu
Bul
izmarit takımıyla kartalda izmarit tutma şansın var hatta kalkan balığı ve kırlangıçta tutabilirsin.
3 köstekli takıma karedes yada istavrit yem ta at bekle..rastgele
Bul
saol nihat abi son olarak kaç gr kurşun alsam yeter
Bul
kzltp yazdı:saol nihat abi son olarak kaç gr kurşun alsam yeter
bu akıntıya göre değişir ama kartalda fazla akıntı olmaz o nedenle 75 yeter gibi geliyor bana.
iskorpit ve trakolara aman dikkat çarpmasınlar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu akıntıya göre değişir ama kartalda fazla akıntı olmaz o nedenle 75 yeter gibi geliyor bana.
iskorpit ve trakolara aman dikkat çarpmasınlar.

tmm saol da bişey anlamadımSnifsinf [SIZE="3"]iskorpit ve trakolara[/SIZE] nedir?
Bul
kzltp yazdı:tmm saol da bişey anlamadımSnifsinf iskorpit ve trakolara nedir?
iskorpit de trakoda çarpan balıklardır dikenleri eline veya ayağına yada herhangibir yerine battımı zehirlidir,
ilk müdahale olarak balığın soktugu yerin kanını emerek tüküreceksin sonra amonyak yada yoksa çişini oraya sürerek uyuşturacaksın ve acil olarak sağlık kuruluşlarından en yakın olanına gidip müdahale isteyeceksin.
Bul
usta korkutma adamı be onlar ne öyle soğudum bak birden balıktan Big Grin yinede saol bilmiyodum böyle bişey oldugunu
Bul
arif asagidaki iskorpit

[Resim: iskorpit-scorpaenascrofa.jpg]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi