Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
daha fazla bilgi
daha fazla bilgi istiyorum mesela anotomik yapısı gibi falan yardımcı olursanız sevnirim
Bul
gladıator003 yazdı:daha fazla bilgi istiyorum mesela anotomik yapısı gibi falan yardımcı olursanız sevnirim

neyle ilgili bilgi onu yazarsan yardımcı olan cıkacaktır olayı anlıyamadım açıkçası
Bul
gladıator003 yazdı:daha fazla bilgi istiyorum mesela anotomik yapısı gibi falan yardımcı olursanız sevnirim

Değerli arkadaşım,anatomik yapısını ne yapıcan balığın,bize lazım olan hangi suda,ne saatlerde,hangi yemle,nasıl takımla yakala nacağı.Yakaladıktan sonra temizlerken "anatomik yapısını" sen kendinde incelersin,sonrada afiyetle yersin.
Bul
balığın anatomisini boş verin siz balık tutun sadece
Bul
Sana katılıyorum Göksen.Anatomisiyle bilim aramları ilgilensin,bizim işimiz yakalamak,yasa ve yönetmeliklere uyarak tabii...
Bul
peki bu balıgın dikenlerimi zehirli ve vucudumuzla temas ederse ne olur
Bul
birşey olmaz çipuranın iğnesinden.zehirlemez filan korkma.
Bul

Ayrıntılı bilgiyi genel hatları ile burada bulabilirsiniz.....

http://www.amatorbalikci.net/showthread....#post10195
Bilgiler için teşekkürler.Kıyı avcılığı yerleriniz neresi örneğin videosundan seyrettiğimiz yerler,Saygılarımla,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bilgiler için teşekkürler.Kıyı avcılığı yerleriniz neresi örneğin videosundan seyrettiğimiz yerler,Saygılarımla,rasgele.

Orhan kardeşim, kıyıdan takıldığım yerler genelde Karaburun yarımadasının hem İzmir e bakan ön yüzü..Hem de Çeşme ye bakan arka yüzü....

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi