Zargana tutmak için meraya gittim baktım deniz lodos nedeni baya bi bulanmış ve dalgalanmıştı bende 2. seçenek olaraktan spin kamışımı ve rapallamı kullanmaya karar verdim tam kamışımı açtım rapallamı olanca hızım ile denize attım ki rapallamı yüzdürmeye başladım hemen balık yapıştı 2.40mt lik spin kamışım ile balığı çekmeye başladım balığı yakaladığım yer biraz kayalıktı balığı kenara çıkarmak için biraz uğraştım kumluk taraftan kıyıya çıkardım güzel bi ispendek ti hemen tekrar dan at çek yapmaya başladım biraz aradan sonra bi balık daha yapıştı rapallaya ama bu balık biraz daha büyük baya bi kafa atıyordu rapalladan kurtulmak için baya bi uğraştı bende kalamayı açtım ama balık hızını almış gidiyordu haliyle misinamı koparttı aldı rapallamı gitti 021mm misinam dayanamamıştı kısmet bu kadarmış dedim 16 - 24 işe de gidecektim evin yolunu tuttum .inşallah çok daha güzel balıkçılıklar sizler yaparsınız saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Maşallah emeklerine sağlık , güzel balık ... Keşke ikincide gelseymiş ama ne yapalım buna da şükür...
Şu rapalaları kıyıdan bir türlü uzağa atamıyorum bir türlü zargana topuylamı denesem ne ? Bu arada sanırım rapala yüzenlerden yani dalanlardan değil ...
tebrikler dostum tam levreklerin içine düşmüşsün,
levreğe 30 numaradan aşagı takım tehlikelidir dostum birde hiç gerek yok alık varsa 30 ada atlar yeterki balık olsun.
orada denemelere devam etmek lazım.afiyet olsun dostum rastgele
Eren çok güzel bir at-çek avı yapmışsın. Tebrikler.
Kaçana üzüldüm. Kalamada problem yoktu diyorsun, misina mı eskiydi acaba?
Son foto mutlluğun resmi gibi olmuş, afiyetle...
uzman42 yazdı:Maşallah emeklerine sağlık , güzel balık ... Keşke ikincide gelseymiş ama ne yapalım buna da şükür...
Şu rapalaları kıyıdan bir türlü uzağa atamıyorum bir türlü zargana topuylamı denesem ne ? Bu arada sanırım rapala yüzenlerden yani dalanlardan değil ...
Tekrar tebrikler...
rapallayı uzağa atmak için kamış ve misina kombinasyonu iyi olması lazım spin kamış uygun makina ince sağlam misina çözüm bu teşekkür ederim.
Şerif Eren
YALOVA
LeVrEkCi yazdı:tebrikler dostum tam levreklerin içine düşmüşsün,
levreğe 30 numaradan aşagı takım tehlikelidir dostum birde hiç gerek yok alık varsa 30 ada atlar yeterki balık olsun.
orada denemelere devam etmek lazım.afiyet olsun dostum rastgele
Dostum teşekkür ederim 30 luk misina ile istediğim uzaklığa atamıyorum o zaman makinam da ince misina vardı kaşıkta kullandığım mecburen onu kullandım ama diğer avlarda ip misina kullandım baya bi verim aldım 0.15mm winplas crıystal kullanıyorum.aynı merada daha çok levrek var bakalım ilerleyen zamanlarda neler tutacam kısmet.
Şerif Eren
YALOVA
Bahadır Sarıca yazdı:Eren çok güzel bir at-çek avı yapmışsın. Tebrikler.
Kaçana üzüldüm. Kalamada problem yoktu diyorsun, misina mı eskiydi acaba?
Son foto mutlluğun resmi gibi olmuş, afiyetle...
Teşekkür ederim Bahadır abi rapalla ile kıyıdan güzel mera buldum güzel avcılık yapıyorum bende hatayı misina da buldum değiştirdim.
Şerif Eren
YALOVA
Tebrikler Erenkaçan balık için sağlık olsun,inşallah daha büyüklerini yakalarsın.Levreğin son halide nefis görünüyor,afiyet olsunspin kamışda kurşun kullanıyormusun Eren.Rastgele.