Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun_ahmet izmirde
selam arkadaşlar bu akşam uzun ahmet arkadaşımız izmire görevli olarak geldi sağolsun bizleri arayıp görüşme fırsatımız oldu yalçın arkadaşımızın dükkanına gittik bucalı barış da geldi güzel koyu muhabbet ettik pazartesiye kadar izmirde.
not arabım senin selviler hazır uzunum arabayla gelmemiş birdahaki sefere selvilerini veririm.AlkisAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Eyvallah reisim erken ayrılsakda muhabbetimiz harikaydı, sizleri seviyorum..SeerfSefiomSefiom
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Abi ben bu İzmiri seviyorum yaa, muhabbetiniz daim olsun, Yalçın abi sakal gitmiş, hani diyorlar ya sana şeker diye,,sakalsız aynen öylesin sayın abim, herkese hürmetlerSeerfAlkis
Bul
Sitemizin başka bi güzel tarafı bu işte dostluk arkadaşlık. " Ortam sanal ama Dostluklar gerçek ". hepinize helal olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Abi ben bu İzmiri seviyorum yaa, muhabbetiniz daim olsun, Yalçın abi sakal gitmiş, hani diyorlar ya sana şeker diye,,sakalsız aynen öylesin sayın abim, herkese hürmetlerSeerfAlkis

Şeker derken Ömercim.Hi
Bul
İzmire hoş geldin uzunAlkismuhabbetiniz bol olsun arkadaşlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
Hey maşallah ne güzel kareler böyleSeerf. Gençler bir arada mutluluk ve sevgi... AlkisAlkisAlkis
Ahmet abi ilk fotoda sanki acı hafiften öksürtmüş gibi bir durum var amaAlkis
Yalçın abinin toz acı biberine aman dikkatWink
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
yycolak yazdı:Şeker derken Ömercim.Hi
abi hani şekerim diyorsunuz ya,tam olarak o yani,tonton,sevecen tatlı,işte öyle sayın abiSeerf
Bul
ben geldiğimde neden resim çektirmedik yaww Siyirdim
Bul
muhabbetiniz daim olsun beyler..Seerf
guzel kareler..Alkis
Yalcin sakala ne oldu?Snifsinf aslinda yakismistiAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmirde anlamlı buluşma. yycolak 36 5,759 06-06-2012, 20:31
Son Yorum: bucalıfikret
  thunderbolt (nedim) izmirde bucalıfikret 23 3,988 14-08-2010, 13:36
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi