Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merak ettim
bugun sitede gezinirken aklıma bişey takıldı kaptan vip, moderatör,süper moderatör,polis felan var bunlar neye göre veriliyor acaba ?Verwirrt
Bul
kzltp yazdı:bugun sitede gezinirken aklıma bişey takıldı vip, moderatör,süper moderatör,polis felan var bunlar neye göre veriliyor acaba ?Verwirrt
arif,
modaratör,süper modaratörleri admin ve co adminler belirliyor,co adminleri adminler belirliyor,site polisi sitedeki yöneticiler kullanıyor,vip ler sitede uzun zaman kalmış balıkçılık konusunda bilgili ve tecrübeli her dakika sitede olan kişilere veriliyor,üstadlar ise balıkçılığın kitabını yazmış diyebileceğimiz büyüklerimize veriliyor.
Bul
nihat alacağın olsunHadiordankaptan'ı yazmamışınSmile
Bul
yaf fikoo kaptan ve kaptan-ı derya diye bi soru yokki Siyirdim
arif heleki bi msj sayın bi yere gelsin. av paylaşımın çooooook olsun.Affet bide öğrendiklerini ve uyguladıkların yöntem ve çeşitleri açıklarsan ....Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat alacağın olsunHadiordankaptan'ı yazmamışınSmile

Parmaklamasan çatlarsın değilmi.Hadiordansanane kardeşim sa na ne . . SiyirdimHappyBoboHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat alacağın olsunHadiordankaptan'ı yazmamışınSmile
arife alınman lazım fikret abi o sormamış kaptan'ı Gulumse
Bul
yycolak yazdı:Parmaklamasan çatlarsın değilmi.Hadiordansanane kardeşim sa na ne . . SiyirdimHappyBoboHehe
parmakları misina tutsa vip yapacamda işte çalışmıyor abicim çalışmıyor HappySiyirdim4 zamanlı motorlarla uğraşıp virüs yiyorHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:parmakları misina tutsa vip yapacamda işte çalışmıyor abicim çalışmıyor HappySiyirdim4 zamanlı motorlarla uğraşıp virüs yiyorHappy
parmakları misinna tutuyorda,asaleti çok.
4 zamanlı motor işine her halde bir kaç yıl güleriz Nihatcım.ben hala koparak gülüyorum.SiyirdimHappy
Bul
yycolak yazdı:parmakları misinna tutuyorda,asaleti çok.
4 zamanlı motor işine her halde bir kaç yıl güleriz Nihatcım.ben hala koparak gülüyorum.SiyirdimHappy
burada herkes asil be abi ama hem asil hem misina tutmak lazım GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:burada herkes asil be abi ama hem asil hem misina tutmak lazım GulumseSeerf

sana katılıyorum nihatcım.bizimkinin asaleti bana.yem kes,kenarda dur,sigara yak,su yokmu,mezenin hepsi bumu . .Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çok merak ediyorum... kaya 6 2,438 22-05-2013, 09:33
Son Yorum: kaya
  merak kzltp 20 3,642 01-12-2010, 19:37
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi