Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anlatılmaz yaşanır...
sabah saat 6.00 da tacit reisle limandan hareket ettik amacımız at çek (jig) ile lüfer ve levrek yakalamaktıAffet.birkaç yere baktık fakat bulamadıkSnifsinf son biryer daha vardı orayada bakıp dönücektik ve tacit reis kürekte ben saldım oltayı bir kaç sefer çektim saldım yok birşey olta bir anda taş gibi oldu kullana kullana balığı yukarı yaklaştırdım bir baktım sinaritHi bizim buralarda palazını arada bir tutuyorduk ama bu kadar büyüğünü hiç tutmadım. kepçeyi vurduk kafasına balık kepçenin içinde ve sinarit livarda Alkisfotolarıda sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.gerçekten başlıkta yazdığım gibi anlatılmaz yaşanır.Seerf bütün arkadaşlara allah bu zevki tattırsın..kış geldi karagözlerde eli kulağındadır...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
baslik cok dogru..Alkis
boyle bir av anlatilmaz..yasanir..Seerf
tebrikler KayaAlkis..cok guzel bir sinagrit..afiyet olsunSeerf
derinlik kac metreydi..bir de su jig sahtesinin bir fotosunu koysaydin...eger varsa..cunku bende bir deneme yaparim diyorum..
gerci bizim burada sular biraz sigi..ama bir denemekle bir sey kaybetmeyiz..
daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kaya abi maşallah çok güzel bir sinarit almışsın tebrikler,
inan şaşırmadım dersem yalan olur bu balık bizim oradada görülmeye başladı hayırlısı olsun bakalım inşallah bollaşırda bizlerde tutarız.bereketli olsun rastgele.Alkis
Bul
Güzel balıkçılık ve harika balık için tebrikler Alkis Böyle zevkli avlarınızın devamını dilerim . Tuzla kaplayıp fırında pişirince süper olur , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Kaya abi, Allah herkese böyle bir avı nasip etsin denecek bir balık AlkisSeerfAlkis. Afiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Kaya abi tebrikler çok güzel balık..aman abi mutlaka tuzda yap onu..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
maşallah kaya güzel balık almışsın afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
balıkları pek bilmem ama maşallah kaya abi güzel balık almışsın
Bul
Tebrikler Kaya..

Çok güzel bir balık..Galiba balıklar yer değiştirmeye başladı..Bir çok balık hiç beklenmedik meralarda görünüyor..

Rastgelsin..Sevgiler..
Bul
AlkisHey maşallah soğuk filan demeyip balığa çıktınmı işte olay bu.Hi
Afiyet olsun.AlkisSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi